Модератор: sandan
Dr. Velev написа:didryanovski написа:Аз не съм се занимавал с канарчета, но мога да кажа как става с пръстените за спортни гълъбите. Всеки гълъбовъд членуващ в дружество си поръчва пръстените за следващия развъден сезон. Получават ги в последните дни на декември. Пръстените се раздават под номер и така може да се проследи гълъба на кой собственик е. Предполагам че същото трябва да важи и за канарчетата. И всяка година цветът е различен имаше някаква последователност но това не е важно в случая.
А от посочените производители всеки може да си поръча пръстени с какъвто цвят желае.
За лично съм поръчвал пръстени от Узунов и винаги сме уточпнявали цвета и каква информация да има на пръстена.
Предполагам че съм бил полезен.
Приятна вечер на всички.
Прав си ще се въздържа от коментар .Всеки кйто се интересува да се обърне към съъ0ответния председател на дружество за изчерпателн
Информация.Пръстена е много важен идава инф. За призводителакакто може да доведе до много ограничения,ако е направен по предложението на Рефаб.

Мъро написа:Вие в кой свят живеете с няколко не качествени птици в кой клуб ще ви приемат а дори и да са качествени пак ще измислят някой схема и ако не им играете по свирката пак няма да ви приемат

angel_72 написа:Здравейте , имам един въпрос ако може , кои пръстени са за предпочитане , металните или пластмасовите ?и кои се чувства птицата по добре?и птицата ако остане без пръстен проблем ли е?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта