Страница 1 от 1

Здравейте от "Кючук Париж"

МнениеПубликувано на: Пон Яну 24, 2011 10:38 pm
от Trimona
Здравейте любители канарджии и коспакчии, казвам се Илия и съм от Пловдив,"Кючук Париж", на 43 г. и съм пораснал с дивите песнопойци, по наследство. От преди да се родя до момента, в къщи са се гледали диви пойни птици, но преди четири години мой съсед бай Димитър Узунов, ми подари последният си канар и дерча на това пиле, което беше учено от див славей ме плени. Миналата седмица мой братовчед ми подари едно от неговите пилета и сега пак съм радостен. Радвам се, че има такъв форум за да можем да обменяме мнения и да се учим от по-рутинираните канарджии. Да сте живи и здрави, както Вие и семействата Ви, така и пернатите Ви любимци ! :drinks:

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 5:33 pm
от nikki_76
Здравей колега,желая ти успех в любимото хоби много здраве на теб и всички около теб.

МнениеПубликувано на: Вто Яну 25, 2011 8:46 pm
от avligata_76
Здравей,желая ти успех.Ако наистина си от Кючука можеш да заповядаш всеки понеделник от 19.00ч. в ресторант Алиби.Там се сьбираме 10-15 канаровьди и любители на хобито.

Re: Здравейте от "Кючук Париж"

МнениеПубликувано на: Пет Мар 11, 2011 4:26 pm
от Trimona
Чувствам се поканен и ще дойда, сигурен съм, че ще видя доста познати хора между Вас ! Притеснява ме само, че с канарите още съм на "Вие" , а пък с развъждането им съм на "въпреки" ! Има кой да ме въведе в този занаят, ама хобитата ще ми стана много /старите мотори и риболов/ и жената ще ме строи, не е македонка, ама е македонска снаха от 17 г. и като тури ръцете на кръста........... ! Хайде със здраве !