Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Отговор на Краси за някои фундаментално теоритични въпроси .

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Отговор на Краси за някои фундаментално теоритични въпроси .

Мнениеот Dr. Velev » Вто Мар 16, 2010 12:54 am

Войната е прогресивна сила , която създава по естествен път неща , които не биха възникнали по друг начин.Свободното мислене и нововъведенията са само две от многобройните положитлни последици от нея . Субектите на агресия с готовност ще се оставят да бъдат покрени , ако агресорите им гарантират гарантират закрила и сигурност. Авторитетът на властта се стопява и изчезва в момента ,в който изчезва заплахата от война . Вайната осигорява масово покорство на хората както никоя друга институция .Управленческите умения на всеки лидер зависят от умението му да води война .

Нещата могат да се погледнат и от моментното състояние на държавата ни .

Ето защо и аз трябва да имам врагове . Благодаря ви ,че ми ги създавате . За жалост те на са на твоето ниво . Ангелите стават дяволи /това им стига /
След разтовора ми с В. Б. разбрах ,че си над нещата и не си ми "истинкият враг "
Ще те послушам и ще остана още еди мандат :drinks:
Изображение
С размисли на Босвора
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Мар 16, 2010 9:39 am

Това са цитати по книгата на Стив Берри "Парижка вендета "
В мандата ще останана , ако разбира се ме изберат . Обратното ще ме облекчи и ще ми даде възможност да се концентрирам в работата ми с колегите ,кото правят хобито наистина приятно удоволствие .
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Назад към Разни