trush написа:Чудя се, каква диагноза да поставя на клиничната картина при Nightingale.

trush написа:Чудя се, каква диагноза да поставя на клиничната картина при Nightingale.

При мен приятелю всеки ден е една малка история ,съвкупноста от които е моят характер и природа. Когато се научиш да бъдеш характер ще започнеш да разбираш и от вариации. Без лош тон ти казвам това. Разбира се, че е нормално и естествено да обсъждаш нещо или някого ,но не мислиш ли ,че е по мъжкарски да го направиш в лицето ми?!trush написа:Скъпа Паулина, искрено ме учудват странните вариации на този неотлетял на юг Nightingale.

Скъпа Паулина, като гледам как си сменяш снимките на аватарът, а и липсата на дрешка при оная с жакото започвам да изпитвам желание да те попитам нещоPaulina написа:trush написа:Чудя се, каква диагноза да поставя на клиничната картина при Nightingale.
Ами да ти помогна - виж ми мотото и тогава ще знаеш защо понякога наистина е достатъчно просто да се усмихнеш и да продължиш напред .
....... Ти сигорна ли си ,че си в правилният форум
Моля те не коментирай думите ми. Аз просто се шегувам.
nightingale написа:Скъпа Паулина, като гледам как си сменяш снимките на аватарът, а и липсата на дрешка при оная с жакото започвам да изпитвам желание да те попитам нещо....... Ти сигорна ли си ,че си в правилният форум
Моля те не коментирай думите ми. Аз просто се шегувам.

nightingale написа:Вече го направих. И хайде да те помоля да не ми се сърдиш ако днес подмина евтените ти подмятания по мой адрес. Едва ли модераторството ти се изчерпва със заплахи за банове и заяждания. Сигорен съм ,че можеш повече. Така че ...... давай ,това е форум за птици а тук е просто кошчето.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта