nightingale написа:... ми неук съм....
ти не ме забелязвай, давай за фтичките.
Всъщност можеш ли да познаеш защо в поста си Фтичка съм я изписал с главно ''Ф'' ?
Вижте колеги, не съм искал да засегна Крис! Не съм споменал името му, с него се разбрахме! Дадох пример за това какво се случи, като нещо случило се съвсем скоро. А по-отношение на това, кой в чужбина и кой не си е лично ваша работа.
Станаха премного хората, които на гърба на останалите искат да спечелят.
Давам ви още един пример. Обажда ми се един колега гълъбовъд и пита, колега колко струва конкретно тази птица с номер еди кой си. Гълъбът е холандски му казвам аз, купувал съм го за 300 евро и не смятам да го продавам, но ако желая да го продам ще е единствено за тази цена. Той ми вика ама то криза, разбери аз съм начинаещ и още причини други ми изброява. Продай ми го за 200евро. Викам добре да му направя добро на човека, излюпил съм си достатъчно малки и въпреки че не ми се продава реших и му го продавам. Минава месец и въпросният господин ми се обажда за друга птица, викам доволен човека и за това иска да си купи от мен, не си бях в къщи и го помолих да се чуем след 2 дни. Междувременно ми се обажда мой близък приятел гълъбовъд и ми съобщава, че първата ми птица се продава за 400евра от въпросният господин. Викам си голяма работа, не му е харесала птица и решил да я препродаде. Обаче същият мой приятел ми съобщава, че птица е била купена с цел да бъде предпродадена. Съответно и втората е с тази цел. Викам аз съм баламата значи.... ама пих една вода за негово здраве и се замислих, че не трябвало да я продавам и то незаради това че онзи изкарал 5 лв горница, а за това че реших да помогна на "начинаещият".
Друго "двайсе" имах обява в сайта за продажба на яйца, обажда се някой пита 10 яйца викам толкова пари... слагам му 15 - не съм за парите, радвам се, че има и други ентусиасти. Обажда се друг вика 15 яйца ама да ми ги дадеш "тънко", викам какво означава тънко, той вика абе почти за без пари, ти и без това сигурно ги ядеш тези яйца...

викам: " - Виж сега, аз дали ги ям тези яйца си е моя работа, аз ги продавам за люпене". За ядене в магазина... взе че се разсърди човека... обажда се след 30 дни и вика ама ти яйцата продаде ли ги ?

Е па не! Ще те чакам

И пак вика аз заплата чакам ама съм ти отделил тука едни 10 лв. ама ако може тънко да ми ги дадеш 15 яйца. Викам приятелю, можеше и да се разберем, ама понеже си по "тънките" работи вземи се обади на друг колега, може с него да се разберете....
И мога още куп работи да разказвам....
Моя грешка, че вярвам на хората... поръча си един пич да му излюпя 100 пилета, разбрахме се за цената и за времето. Обаждам му се, днес не мога, утре не мога .... днес нямам пари утре нямам... "Като не можеш да платиш на оркестъра да свири, не го карай да идва

"
Ей за това се ядоствам, а Крис той може и да не е видял, какво пише.... ама има още 100 дето виждат, четат и пак си казват: " Абе балами има много и мен ще ме пропуснат..." ей за това ме е яд и ще си го връщам на такива тарикати... няма оправия тази държава ако не се подхожда по суровият начин иначе на главата....Крумови закони и нищо по малко.