... Аз по-скоро съм доста скромен рибар, всъщност, въпреки че имам някои постижения... 
... Аз по-скоро съм доста скромен рибар, всъщност, въпреки че имам някои постижения... 

refab написа:Много големи рибари се оказа, че има тук - поздравления към всичките!... Мира, и тя се нарежда достойно сред тях!... Аз по-скоро съм доста скромен рибар, всъщност, въпреки че имам някои постижения...

nikki_76 написа:Ето и от мен няколко снимки,не казвам че пускам всичко каквото хвана но смятам че една от тези е достатъчна да нахрани семействата пък и родата![]()
а тези хванах почти едновременно и заедно си отплуваха![]()
малко лекарство преди отплаване![]()
А пък тази хванах случайно дакато мятах за бяла риба но воблер![]()
ТЕЦ Марица-изток2 

,но все пак адмирации към колегата за достойният улов. 

Цветан написа:Темата на refab е "хвани и пусни",някои изобщо не се вгледаха в заглавието....добре,че нямаше снимки на риби в банята. А, на refab шапка му свалям за жеста към пуснатите риби,малко хора ще го направят.![]()
На теца(Марица изток 2), там нещата са такива, че и да не искаш пак ще я пуснеш обратно,но все пак адмирации към колегата за достойният улов.

А и май не са на Теца.
Балканката май е трябвало да си я хапнеш.

vladimirov написа:Браво на nikki76. Толстолобчето от снимката дали не е от топлото езеро на ТецаБалканката май е трябвало да си я хапнеш.

Цветан написа:Колега,извинявай ако си се засегнал.Не съм имал цел да се заяждам или нещо друго.Евала,че ловиш и пускаш,майстор си!Бъди здрав и успех във риболова и другото ти хоби за,което този форум

refab написа::D И баба знае да лови риба в Гърция, особено преди нашествието на българите ( съчетано с обоклучаване на територията) и на добре зарибени платени водоеми!...Едва ли, обаче, някой ще може да се похвали с еднометров сом, уловен в река Искър доста преди Мездра!?...
преди 1 или 2 години баща ми и един негов приятел отидоха да ловят риба преди работа отдолу на Искъра бяха отишли за Клен на блесна май, а колегата на тате с една такава детска въдичка - малка крехка и преди да тръгнат той метнал за последно и извади 5 килограмова щука наистина борбата беше на 6 първо заради въдицата пък нямаха и кеп, а този човек изобщо не го биваше в риболова, но трябва и малко късмет. Щуката се оказа женска и точно по това време мисля че беше с хайвер и я закараха на някъде май на Издримец там да я пуснат имаше и снимки и клипове за доказателство за тези които не ми вярват но ми преинсталираха компа 100 пъти накрая снимките се изгубиха!!! 

И браво на всички за постиженията им в риболова!!!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта