Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

"Хвани и пусни!"

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Re: "Хвани и пусни!"

Мнениеот refab » Нед Ное 06, 2011 9:05 pm

Много големи рибари се оказа, че има тук - поздравления към всичките!... Мира, и тя се нарежда достойно сред тях! :D ... Аз по-скоро съм доста скромен рибар, всъщност, въпреки че имам някои постижения... :D
Аватар
refab
потребител
потребител

Мнениеот nikki_76 » Нед Ное 06, 2011 9:09 pm

refab написа:Много големи рибари се оказа, че има тук - поздравления към всичките!... Мира, и тя се нарежда достойно сред тях! :D ... Аз по-скоро съм доста скромен рибар, всъщност, въпреки че имам някои постижения... :D

Благодаря.Аз мисля че щуката и сома са доста добро постижение така че поздрав и от мен. :|
Аватар
nikki_76
потребител
потребител

Мнениеот krumov » Пон Ное 07, 2011 8:58 am

nikki_76 написа:Ето и от мен няколко снимки,не казвам че пускам всичко каквото хвана но смятам че една от тези е достатъчна да нахрани семействата пък и родата :lol:

Изображение
Изображение
Изображение
а тези хванах почти едновременно и заедно си отплуваха :lol:

Изображение
малко лекарство преди отплаване :wink:
Изображение
Изображение

А пък тази хванах случайно дакато мятах за бяла риба но воблер :lol:

Изображение

Браво! :| ТЕЦ Марица-изток2 :cool:
Аватар
krumov
потребител
потребител

Мнениеот nikki_76 » Пон Ное 07, 2011 9:12 am

Даааа на теца има голями животни :wink:
Аватар
nikki_76
потребител
потребител

Мнениеот Цветан » Пон Ное 07, 2011 11:27 am

Темата на refab е "хвани и пусни",някои изобщо не се вгледаха в заглавието....добре,че нямаше снимки на риби в банята. А, на refab шапка му свалям за жеста към пуснатите риби,малко хора ще го направят. :|
На теца(Марица изток 2), там нещата са такива, че и да не искаш пак ще я пуснеш обратно :D ,но все пак адмирации към колегата за достойният улов. :|
Аватар
Цветан
потребител
потребител

Мнениеот nikki_76 » Пон Ное 07, 2011 6:32 pm

Цветан написа:Темата на refab е "хвани и пусни",някои изобщо не се вгледаха в заглавието....добре,че нямаше снимки на риби в банята. А, на refab шапка му свалям за жеста към пуснатите риби,малко хора ще го направят. :|
На теца(Марица изток 2), там нещата са такива, че и да не искаш пак ще я пуснеш обратно :D ,но все пак адмирации към колегата за достойният улов. :|

Колега май ти нещо не си разбрал.На теца не е задължително да се пускат рибите и на снимките съм показал точно нещо по темата "хвани пусни" така че не знам за каква баня говориш но все пак благодаря за поздравленията.
И все пак да видиш че не пускам само на теца :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

та мога да ти пускам снимки на "хвани пусни" колкото искаш.А ти можеш ли? :wink: А и май не са на Теца.
Аватар
nikki_76
потребител
потребител

Мнениеот vladimirov » Пон Ное 07, 2011 8:58 pm

Браво на nikki76. Толстолобчето от снимката дали не е от топлото езеро на Теца :think: Балканката май е трябвало да си я хапнеш.
vladimirov
потребител
потребител

Мнениеот vladimirov » Пон Ное 07, 2011 9:01 pm

То под снимката си пишело,но го видях след предното мнение.Извинения.
vladimirov
потребител
потребител

Мнениеот nikki_76 » Пон Ное 07, 2011 10:57 pm

vladimirov написа:Браво на nikki76. Толстолобчето от снимката дали не е от топлото езеро на Теца :think: Балканката май е трябвало да си я хапнеш.

Благодаря колега.Толстолобчето го хванах на студената част на теца а не от топлото но това е без значение,в интерес на истината го хванах случайно докато хвърлях за бяла риба на воблер.А да си кажа честно риба не ям но някой път си нося на децата. :wink:
Аватар
nikki_76
потребител
потребител

Мнениеот Цветан » Пон Ное 07, 2011 11:57 pm

Колега,извинявай ако си се засегнал.Не съм имал цел да се заяждам или нещо друго.Евала,че ловиш и пускаш,майстор си!Бъди здрав и успех във риболова и другото ти хоби за,което този форум :cool:
Аватар
Цветан
потребител
потребител

Мнениеот nikki_76 » Вто Ное 08, 2011 10:24 am

Цветан написа:Колега,извинявай ако си се засегнал.Не съм имал цел да се заяждам или нещо друго.Евала,че ловиш и пускаш,майстор си!Бъди здрав и успех във риболова и другото ти хоби за,което този форум :cool:

Няма проблем колега,и аз се извинявам ако съм те засегнал,още веднъж благодаря за поздравите и успех на всички в любимото им хоби без значение какво е то. :drinks:
Аватар
nikki_76
потребител
потребител

Мнениеот Mira_Petrova » Вто Ное 08, 2011 3:47 pm

refab написа::D И баба знае да лови риба в Гърция, особено преди нашествието на българите ( съчетано с обоклучаване на територията) и на добре зарибени платени водоеми!... :wink: Едва ли, обаче, някой ще може да се похвали с еднометров сом, уловен в река Искър доста преди Мездра!?...

Това не е в Гърция а на яз. Девене мисля, че се казваше малко след Враца е! Няма значение къде е уловена рибата важното е че е уловена! refab мерси за комплимента :drinks: преди 1 или 2 години баща ми и един негов приятел отидоха да ловят риба преди работа отдолу на Искъра бяха отишли за Клен на блесна май, а колегата на тате с една такава детска въдичка - малка крехка и преди да тръгнат той метнал за последно и извади 5 килограмова щука наистина борбата беше на 6 първо заради въдицата пък нямаха и кеп, а този човек изобщо не го биваше в риболова, но трябва и малко късмет. Щуката се оказа женска и точно по това време мисля че беше с хайвер и я закараха на някъде май на Издримец там да я пуснат имаше и снимки и клипове за доказателство за тези които не ми вярват но ми преинсталираха компа 100 пъти накрая снимките се изгубиха!!!
Преди пак 1 или 2 години тате ме заведе пак малко под нас на Искара за риба на плувка на бял и торен червей улових 5 килограма риба общо ето няколко снимчици за доказателство малко ми е червен носа на някои защото беше много студено а ние стояхме от тъмно до тъмно . Това е само малка част от улова.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ето тук намерих стари снимки от риболови на баща ми ще ви ги покажа не знам от кога са но няма значение ето ги и тях.

Изображение

Изображение

Изображение

За сега само това открих

Поздрави: Мира :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: И браво на всички за постиженията им в риболова!!! :| :drinks: :drinks:
Mira_Petrova
потребител
потребител

Предишна

Назад към Разни