Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

тютюнопушене

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 7:43 pm

Paulina написа:
sandan написа:Е вече познаваш ,всяка година си определям една сума която да слагам в касичка всеки ден и лятото с тези пари отивам до някоя държава на почивка .

Не ! Слагай всеки ден в касичката парите , които би дал за цигари ! Но до лятото са 6-8 месеца - ще трябва обаче да устискаш до Януари !

:cool:

Всяка вечер това правя ,изнудих и съпругата ми да спре цигарите с мен и тя също е рекетирана всяка вечер да си "купува" цигари :cool:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Нед Яну 24, 2010 7:45 pm

sandan написа:Всяка вечер това правя ,изнудих и съпругата ми да спре цигарите с мен и тя също е рекетирана всяка вечер да си "купува" цигари :cool:

Ехе , това е постижение ! Като отидете в Дубай прати една картичка от там !

:drinks:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 7:55 pm

Paulina написа:
sandan написа:Всяка вечер това правя ,изнудих и съпругата ми да спре цигарите с мен и тя също е рекетирана всяка вечер да си "купува" цигари :cool:

Ехе , това е постижение ! Като отидете в Дубай прати една картичка от там !

Дубай беше примерно ,по-вероятно ще е на световното за канари .
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Нед Яну 24, 2010 9:33 pm

sandan написа:Дубай беше примерно ,по-вероятно ще е на световното за канари .

А жената съгласна ли е ? :think:
Че на принципа " кой ще я пита " не върви !

.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Petrov » Пон Яну 25, 2010 12:47 am

Да спра цигарите за мен беше много голям тормоз.Десетки пъти ги намалях.От време на време ги и спирах и всичко се повтаряше отново и отново.И така всеки ден по 2 кутии синьо виктори !! Но дойде ден велик,когато си казах-КРАЙ! Имах половин кутия в мен,смачках ги и ги хвърлих.От тогава изминаха цели 6 години!В начало наистина е трудно, но лично аз се стараех да не мисля за тях.Лошото идваше когато седнех на маса с приятели и всеки извадеше цигари и започнеше да пуши.
Всичко е до човека!!
Успех!!
Аватар
Petrov
потребител
потребител

Мнениеот Serinus » Пон Яну 25, 2010 11:51 pm

Много болна тема-вкарахте ме в размисъл! :think:
Аватар
Serinus
Модератор
Модератор

Мнениеот Dr. Velev » Вто Яну 26, 2010 12:58 am

Paulina написа:
sandan написа:Дубай беше примерно ,по-вероятно ще е на световното за канари .

А жената съгласна ли е ? :think:
Че на принципа " кой ще я пита " не върви !

Изображение
Гери е секретар на БНКЦК и шампион за фигурно стойкови . Така ,че Емо пита нея , дали ще има честта да я придружи на национални изложби .Поради това , че той е прекрасно момче винаги има успех . Тук в България жените са еманципирани :cool:
Изображение
Изображение
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот ZDRAVKO » Вто Яну 26, 2010 1:47 am

Иимам две неща от който немога да се откажа кокошките ицигарите и двете ме погубват но без тях съм загубен :oops:
Аватар
ZDRAVKO
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Вто Яну 26, 2010 3:24 am

Dr. Velev написа:Гери е секретар на БНКЦК и шампион за фигурно стойкови . Така ,че Емо пита нея , дали ще има честта да я придружи на национални изложби .Поради това , че той е прекрасно момче винаги има успех . Тук в България жените са еманципирани :cool:

О , не съм го и отрякла , нито пък съм твърдяла нещо друго ! Та нали и аз съм Българка - знам кой трябва да е под чехъл :D !

ZDRAVKO написа:Иимам две неща от който немога да се откажа кокошките ицигарите и двете ме погубват но без тях съм загубен

Ако оставиш цигарите ще има повече за кокошките ( пък да не говорим за тебе самият ) !
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот rookie_gyn » Вто Яну 26, 2010 12:10 pm

Незнам защо, но не мога да ги откажа тия пусти цигара напълно. Пуша по 3-4 цигари на ден, т.е. около кутия на седмица. Но не мога да ги спра напълно. А пък искам. Виж за идеята с касичката не съм се замислял. Ама пък с двадесет лева на месец спестени за година, освен чифт или два хубави канари друго незнам какво мога да си купя.
Аватар
rookie_gyn
потребител
потребител

smoking

Мнениеот chrisarvor » Чет Фев 25, 2010 8:13 pm

have you tried the new electric cigarettes??/
My friend has gone from 40 a day to none using this device
chrisarvor
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Чет Фев 25, 2010 9:32 pm

Hi, I use such a thing and I am very pleased.3 months since I havеn't smoked a real cigarette
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

ПредишнаСледваща

Назад към Разни