от Paulina » Пет Окт 02, 2009 3:48 am
Относно моите раци ти зададох един елементарен въпрос и очаквах подобен отговор ! Нарочно отправих въпроса си директно към теб , защото знам , че знанията ти са обширни . Не си задължен да знаеш всичко , но си задължен когато не знаеш да сложиш ръка на сърцето и просто да кажеш " съжалявам , нямам представа " вместо да изчанчваш темата във всяка една посока , но не и в правилната ! А латинското име се опитах да ти го намеря поради факта , че исках да ти помогна да кфалифицираш раците , защото не им знам българското име , а ти това го прие едва ли не като лична обида !
Както и да е ! Явно ти харесва да си гъделичкаш душата за сметка на другите и щом това ти доставя душевен оргазъм продължавай да го правиш , но на друго място ! Тук сме , за да се учим един от друг и ако искаш с нещо да си полезен то спазвай това правило ! Ако пък ли не - то ще си като твоят славей от каченият клип - ще пееш , но себеподобните ти няма да те слушат , а ако го направят , то няма да те разберат !
Не бързай да ми отговаряш - няма въпрос , на който бих искала да имам отговор ! ! !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин