Paulina написа:qnakiev написа:Десет зайчета са нищо със сравниние с моите зайчета ,но те умряха!Една калифорнийска я пуснахме на един великан ,седя една седимица пре него и я отделихме!изминаха двайсет дена и тя почна да ражда ,всеки ден по пет зайчета нови но накрая като и дойде времето зайчетата и много натежаха и тя се пръсна!Имаше над двадесет зайчета!
Science-Fiction .........
И кое му е смешното ???
И аз това се чудя....
за историята !
zax1973 написа:Paulina написа:qnakiev написа:Десет зайчета са нищо със сравниние с моите зайчета ,но те умряха!Една калифорнийска я пуснахме на един великан ,седя една седимица пре него и я отделихме!изминаха двайсет дена и тя почна да ражда ,всеки ден по пет зайчета нови но накрая като и дойде времето зайчетата и много натежаха и тя се пръсна!Имаше над двадесет зайчета!
Science-Fiction .........
И кое му е смешното ???
И аз това се чудя....
Даже ми изглежда "малко" нереално .. Да са ражданията на две партиди ....възможно, но все пак всеки ден по пет....Но , бравоза историята !

gandalf_hsr написа:Откакто зайците са на гранула (вече трета година)нямам един разболял се или умрял заек,само им бия една ваксина и това са им лекарствата.

КИРО написа:gandalf_hsr написа:Откакто зайците са на гранула (вече трета година)нямам един разболял се или умрял заек,само им бия една ваксина и това са им лекарствата.
И при мен са само на гранули.
Както и да е,днес нямам фира,дано се оправят другите.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта