Все още шанса е пред него! Трябва късметлията Алонсо да е на 5-то место или по-назад при победата на Себастиян Фетел утре!
Смотания му съотборник Уебър пък остана чак 5-ти!
Утре аз черпя !

Емо на 5 март 2010 написа:И сега мойта прогноза - новият световен шампион F1 2010 - Себастиан Фетел!

Стефан Марев написа:Не на празно Шумахер каза Фетел е детето чудо![]()

иван росинов написа:Честито Емо!

Емо написа:иван росинов написа:Честито Емо!
Благодаря Ванка! Само ти ме поздрави лично (все пак аз изказах съмсем явно предпочитенията си за шампиона)!
Алонсо втората половина на шампионата беше фаворит, но въпреки че за пръв път поведе днес - най-добрия пилот в най-добрата кола стана шампион

/ и новия бъдещ голям пилот и световен шампион... С тази година настъпва нова ера в Ф1. Ако и пък Фетел отиде в Ферари... 

иван росинов написа:Че Фетел е добър си е факт! Че сме хвалили накой-та те са си за хвалене!! Всички които са там са добри но някои от тях са по-добри! А относно карането на дъжд не съм съгласен че той и Шумахер са най- добрите! За мен най-добрия беше Монтоя , на времето той единствен караше без тракшън контрол , докато по слабичките като Шумахер например се възползваха от тая ектстра! Само че Монтоя започна много да лази по нервичките на Шумахер та даже и го блъскаше при удобен случай и понеже всичко тогава работеше за прехваления Шуми ,стана неудобен за Формула 1! Даже върха на наглоста на Шумахер беше днес, че искаше обяснение от Алонсо защо му препречил пътя. А какво се случи в Монако преди години когато германеца застана напреки на пистата да спрат всичики и най вече Алонсо да въртят бързи обиколки? Не случайно Алонсо каза че е готов за мръсните номера на Шумахер. От днешната проява си личи слабоста на Шумахер и тук е мястото де кажа че пилота който не харесвам и имено той.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта