Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Формула 1

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Мнениеот Емо » Съб Ное 13, 2010 11:25 pm

Приятели - днес моя любимец Фетел спечели 10-я си ПОЛПОЗИШЪН за сезона!

Все още шанса е пред него! Трябва късметлията Алонсо да е на 5-то место или по-назад при победата на Себастиян Фетел утре! :wink:

Смотания му съотборник Уебър пък остана чак 5-ти!

Утре аз черпя ! :drinks:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Нед Ное 14, 2010 6:36 pm

е честита титла на Фетел и отново осрана стратегия и слаба работа в бокса от ферари която ни коства втора титла при пилотите последните три години :cry:
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Себастиан Фетел - СВЕТОВЕН ШАМПИОН !

Мнениеот Емо » Нед Ное 14, 2010 7:37 pm

Емо на 5 март 2010 написа:И сега мойта прогноза - новият световен шампион F1 2010 - Себастиан Фетел!

Преди две състезания когато Фетел водеше с лекота през цялото състезание и 10 обиколки преди края му гръмна колата - та подари победата на Алонсо, разликата стана 25 точки и всички го отписаха!

След още Две перфектни победи обаче Себастиан Фетел стана най-младия шампион във Формула1 !

Аз Черпя - НАЗДРАВЕ :drinks:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Стефан Марев » Нед Ное 14, 2010 9:16 pm

Не на празно Шумахер каза Фетел е детето чудо :wink: :drinks:
Аватар
Стефан Марев
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Нед Ное 14, 2010 9:22 pm

Стефан Марев написа:Не на празно Шумахер каза Фетел е детето чудо :wink: :drinks:

Така е! Но къде се крие ключът - след дългогодишните успехи на Шумахер представяме си колко деца са се качили на картинга!

Сигрно си видял снимката (ще я потърся в нета ) където Шуми връчва награда на малкия Фетел!

Та до какво доведоха успехите на Шумахер - тази година имахме 6 пилота от ГЕрмания във F1 !
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Нед Ное 14, 2010 9:31 pm

Нормално е двамата най-добри пилоти във F1 в нашето съвремие да се срещнат дотатъчно рано! :wink:

Изображение

Изображение
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Ное 14, 2010 9:44 pm

Честито на всички привърженици на Ред Бул и Фетел :drinks:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Нед Ное 14, 2010 10:31 pm

Честито Емо!
иван росинов
потребител
потребител

Re: Формула 1

Мнениеот Емо » Нед Ное 14, 2010 10:38 pm

иван росинов написа:Честито Емо!

Благодаря Ванка! Само ти ме поздрави лично (все пак аз изказах съмсем явно предпочитенията си за шампиона)!

Алонсо втората половина на шампионата беше фаворит, но въпреки че за пръв път поведе днес - най-добрия пилот в най-добрата кола стана шампион :wink:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Пон Ное 15, 2010 11:40 am

Емо написа:
иван росинов написа:Честито Емо!

Благодаря Ванка! Само ти ме поздрави лично (все пак аз изказах съмсем явно предпочитенията си за шампиона)!

Алонсо втората половина на шампионата беше фаворит, но въпреки че за пръв път поведе днес - най-добрия пилот в най-добрата кола стана шампион :wink:

Вчера бях толкова потресен от загубата на Алонсо, че пуснах машинално поста си :cry:

Днес вече ми размина и мога да ти честитя лично :| :| :|
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот vater » Вто Ное 16, 2010 4:30 pm

Емо написа:Нормално е двамата най-добри пилоти във F1 в нашето съвремие да се срещнат дотатъчно рано! :wink:

Изображение

Изображение

Великия Шумахер /Ванка... :D / и новия бъдещ голям пилот и световен шампион... С тази година настъпва нова ера в Ф1. Ако и пък Фетел отиде в Ферари... :|
vater
потребител
потребител

Мнениеот vater » Вто Ное 16, 2010 4:34 pm

иван росинов написа:Че Фетел е добър си е факт! Че сме хвалили накой-та те са си за хвалене!! Всички които са там са добри но някои от тях са по-добри! А относно карането на дъжд не съм съгласен че той и Шумахер са най- добрите! За мен най-добрия беше Монтоя , на времето той единствен караше без тракшън контрол , докато по слабичките като Шумахер например се възползваха от тая ектстра! Само че Монтоя започна много да лази по нервичките на Шумахер та даже и го блъскаше при удобен случай и понеже всичко тогава работеше за прехваления Шуми ,стана неудобен за Формула 1! Даже върха на наглоста на Шумахер беше днес, че искаше обяснение от Алонсо защо му препречил пътя. А какво се случи в Монако преди години когато германеца застана напреки на пистата да спрат всичики и най вече Алонсо да въртят бързи обиколки? Не случайно Алонсо каза че е готов за мръсните номера на Шумахер. От днешната проява си личи слабоста на Шумахер и тук е мястото де кажа че пилота който не харесвам и имено той.

Шумахер беше най-велик в дъжда, вярвам че и на сняг пак щеше да бъде фърст... :D
Поздрави!
vater
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Разни