Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Формула 1

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Пет Фев 04, 2011 10:50 pm

Новия Макларън МР4-26

Цитат; ''Новото оръжие на Макларън за атака на световната титла е получило по-тънък и не толкова висок нос, както всички нови коли, които видяхме досега при останалите отбори. Радикалната промяна в аеродинамиката на MP4-26 е в страничните радиаторни кутии, които са с U-форма. Въздухозаборникът над кутията на двигателя също е с нов дизайн с два допълнителни отвора до централния. Внедрена е и нова версия на системата за регенериране на енергията (КЕРС), с която отборът се състезаваше през 2009 година.''

Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Изображение

иван росинов
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Пет Фев 04, 2011 11:39 pm

Ванка - не казваш кой ще бъде шампион този сезон! :wink:

Аз съм за един от двамата велики ! ! ! Фетел е ясен, но да не отписваме и чичо Шумахер! :wink:

Изображение

Изображение
Аватар
Емо
потребител
потребител

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Нед Фев 06, 2011 10:00 pm

Здравей Емо! Много е рано да казваме кой ще е новия шампион!!! Но ако искаш да прочетеш моето желание за бъдещ шампион, то аз искам това да е Хамилтън! А за величието на Фетел....пак ще спорим! Има много по-велики от него и една титла не може да го направи такъв! По същата причина не мога да нарека напримар Бътън велик.
Сега ми е интересно Рено какви резултати ще дадат с тези изпускатели на радиаторните кутии! Ако това е добро решение и почти всички ще прекоструират колите си,което ще доведе и до загуба на време в което мисля че твоите Ред Бул ще са първи а и като гледам на последните тестове не сте от най-бързичките :wink: така че може този сезон да срещнете трудности! Още повече КЕРС не ви е силната страна.
Що се отнася до Макларън, се вижда че са работили върху ефекта от загубата на двойния дифузьор, така че ще се радвам много ако болида покаже добри резултати и всичко си дойде на мястото
Но нека започнат състезанията и ще видим, и преди всичко да се забавляваме!
иван росинов
потребител
потребител

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Нед Фев 06, 2011 10:22 pm

А, и още нещо, не забравяй тези моменти, защото скоро ще се върнат!,Дето се казва,ще затворим бика,там където му е мястото..... в обора!!!! :wink:
Изображение

Uploaded with ImageShack.usИзображение
иван росинов
потребител
потребител

!

Мнениеот Емо » Нед Фев 06, 2011 11:08 pm

иван росинов написа:Здравей Емо! Много е рано да казваме кой ще е новия шампион!!! Но ако искаш да прочетеш моето желание за бъдещ шампион, то аз искам това да е Хамилтън! А за величието на Фетел....пак ще спорим! Има много по-велики от него и една титла не може да го направи такъв! По същата причина не мога да нарека напримар Бътън велик.

Да много добре казано!

Аз също няколко пъти нарекох Бътън - калитко - той просто имаше късмет с техническото решение в автомобила му!

Но да сравняваш Фетел и Бътън! Не си прав! Това е подигравка с F1 :wink: Сигурен съм че Бътън ще остане в историята на Ф1 като най-случайния шампион! И най-бързо забравения разбира се!

Фетел има огромен потенциал - най-добрия на дъжд в момента(ако не броим великия Шуми)

Абе с две думи - те Великите шампиони си личат простичко и имат излъчване - новия такъв е Себестиан Фетел! :wink: със сигурност не е Хамилтън!

Наслади се на новия сезон във Ф1! :wink:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Нед Фев 06, 2011 11:39 pm

Велики са хората, които са доказали това с дела! В нашия случай обаче си изсква да се спечелят още титли за да говорим че германеца ще стане такъв!Дай тогава да му дават титлите и да се прекрати спора! А какво щеше да се случи ако Ферари не бяха объркали стратегията в последното състезание....къде щеше да е великия?!?!? За мен Хамилтън е най-добър но не смея да го нарека велик! Така че ще видим, пожелавам късмет на Фетел!
И нищо лично, това е спорт в който се раждат спорове, затова е и толкова интресен за фенове като нас!
иван росинов
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Нед Фев 06, 2011 11:49 pm

Приятелю,

разбира се нищо лично! :wink: аз даже си мисля че сме прекалено добре настроени един към друг - шегичка! :wink:

Да ясно е че нито Фетел нито Хамилтън са заслужили сега да ги наричаме Велики!

Но Велики има - такъв е Шумахер във Ф1 , Федерер в тениса, Бьорнадален в биатлона, Рони О'съливан във снукъра, Валентино Роси във мотоциклетизма, Извънземния Майкъл Джордан, Пеле или Марадона във футбола и още и още!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Формула 1

Мнениеот иван росинов » Пон Фев 07, 2011 12:00 am

За последните изброени съм съгласен!
иван росинов
потребител
потребител

Себастиан Фетел - Световен шампион!

Мнениеот Емо » Пет Мар 25, 2011 5:02 pm

Здравейте приятели на Формула 1!

Започва новия сезон! .... най-после! :wink:

Ред Бул, Макларън или Алонсо!

Аз съм за Себастиан Фетел! :wink:

Приятни емоции с най-бързите пилоти! :wink:
Аватар
Емо
потребител
потребител

Re: Формула 1

Мнениеот иван росинов » Пет Мар 25, 2011 10:44 pm

За този пилот

Изображение

За този отбор

Изображение

иван росинов
потребител
потребител

Re: Формула 1

Мнениеот sandan » Съб Мар 26, 2011 7:17 pm

Въпреки слабата квалификация днес, съм за Алонсо.
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Себастиан Фетел - Световен шампион във Формула 1

Мнениеот Емо » Нед Апр 10, 2011 1:03 pm

Честита Втора ПОБЕДА на фсички фенове на невероятния Себастиан Фетел!

Изображение

Изображение
Аватар
Емо
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Разни