МОЕТО СЕМЕЙСТВО И РАЗНИ ДРУГИ "ЖИВОТНИ" МЕЖДУ ТЯХ
В отговор на горното ще кажа само, че Кабиюк беше на
крачка от ликвидация и приватизация. Цялата процедура беше подготвена, но го спасиха изборите.И за да бъда по точен, това му беше втората подготвена ликвидация. Пак се спаси! До кога ли........
Та ето и част от моите коне.
Не са на брой колкото кабиюшките, но пък за сметка на това имам претенции да не им отстъпват по качество.
АРАБСКОТО СТАДО.
Това е първият ми кон.
Кръстоска между хановер и руски тежковоз.
Отвратително по характер животно, хитро и мързеливо, пълно с номера, но си е първото и си стои за кадем.
Това е Зент. Арабска чистокръвна от Златар Х Елена.
Шампион по екстериор за жребци до 5 години през 2007 година.
За съжаление мога да го използвам за разплод само при една кобила защото е в недопустим инбридинг с останалите. Въпреки, че се е състезавал две години в гладкото бягане на 3 и 4 годишна възраст, този рядко благороден жребец може да се язди дори и от деца.
Това е Зеймфот. Араски жребец - мое производство.
Замък Х Милена.
Бесс Джорджо. Този жрабец е от невероятна линия.
Всичките му прародители до 4 пояс назад са шампиони по екстериор за арабски коне. В три годишна възраст той спечели дербито за тригодишни коне в Шумен и доказа, че освен екстериор, има и спортни качества. От тази година го пускам в разплод на моите кобили.
Мецена. Чистокръвна араска кобила - Меценат Х Елена.
На 3 годишна възраст участва в 4 гари - 4 първи места.
На първата снимка - кестенявата кобила.

[url]
От нея имам три великолепни кончета до сега.
Първото /Пол Моадип от Пьотр/ ще участва тази година в състезанията по гладко бягане.
Тук е с миналогодишното си конче, няма и чес след раждането.
Кончето е още нестабилно дори. Кончето е от Абаян, Йордански жребец - син на прочутият Халил Рамадан от Йорданските Кралски Конюшни. За съжаление Абаян почина миналата година от счупен крак. Пропадна в дупка от къртица.(

[/url]
Мезира. Арабска чистокръвна - Майпол Х Зефира.Четири участия в гладко бягане, 4 първи места. Абсолютен шампион на България при арабските коне за 2007 година. До сега имам две кончета от нея. От Абаян и от Милано /Nd/.
Бих казал любимката ми, макар като се замисля, да си обичам всички коне еднакво.Когато я купувах от Кабиюк всичките ми се смееха, защото това бяха гладните години на конезавода, кобилката беше недохранена, космясала - въобще изглеждаше зле. Купих я единствено защото беше с широки гърди и при доброто гледане тя разви невероятни качества.
З кончето от Абаян - казва се Аамир.
Еманципация. Чистокръвна арабска от Емпидокъл Х Мозайка.
С конче от Абаян - казва се Ал Кабер.
Милена. Меценат по Елена. Тази кобила я видях впрегната в циганска кауца в центъра на София преди 6 години. В окаяно състояние, цялата в струпеи и рани. Познах, че е арабска единствено по кабиюшкото тавро. За една година се възстанови и от тогава имам 4 великолепни кончета от нея.
Емануела - чистокръвна арабска. Елиот и Маркиза.
Тази година навършва 24 години но изглежда като млада кобила.
Тазиее година очаквам от нея конче от Зент.
Парма. ЧАП. Пьотр Х Милена. Мое производство.
Тази година ще бяга в гладкото. На снимката е на около година.
Прима. ЧАП. Пьотр Х Милена.Мое производство.