Някой преминал по този път ще каже ли кога човек започва да не мисли постоянно за цигари ?

sandan написа:От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони .![]()
Някой преминал по този път ще каже ли кога човек започва да не мисли постоянно за цигари ?

Paulina написа:sandan написа:От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони .![]()
Аз никога не съм пушила , но моят другар премина тази мъчителна фаза с Табекс и му беше доста лесно . За цигари мисли и след 4 години , но само мисли !

sandan написа:И аз пия табекс ,но не ми помагат .Много ме окуражи с тези 4 години

Пушех 25 години и през миналият юни ги спрях. В началото най- трудно ми беше да отвикна с навика. Случвало се е когато шофирам ,по 5 минути да си търся цигарите докато се усетя че съм ги спрял. Оглеждам се,бутам се по джобовете,надничам под седалката.... а ве луда работа. Емо, говоря сериозно. Нощно време съм се събуждал плувнал в пот защото съм сънувал че съм запалил отново и в ядът си се стряскам. Не ми беше лесно. Животът ми стана малко по-лесен. Бонбони и дъвки ли .....??? Аз имам чуството ,че изядох целият свят. Не заради ангажирането на устата и ''греховната'' мисъл, просто всичко което подушех ми беше страшно вкусно. Жената се смая с мен. Качих повече от 15 килограма. Интересното е, че на мене в самото начало не ми се пушеше толкова много колкото когато измина първият месец. Не знам, може би това е инвидуално. Няма да умувам излишно относно ролята на разните му там антитаби и табекси. Емо брат, те не помагат. Дори не е нужна чак толкова много воля. Важното е да си повярваш. При мен веднъж се случи следното: Изестно време след като ги спрях, ми поискаха огънче на пътя. Спрях се ,усмихнах се , с гордост погледнах разочарованият мъж в очите и му отвърнах : ''НЕ ПУША''. Дълго време след това с кеф си повтарях тази фраза .Това преобрази всичко. Повярвах си и преминах през най-трудният период- навикът. И сега ми се пуши,сигорен съм ,че и след години ще е така но вече съм кален защото се научих да живея без цигара. Когато погледна пушач се сещам за нея,но като си извъртя главата и веднага забравям. Искам да уточня,че пушех скъпи и тежки цигари. -боро ,парламент, LM, Viktory,като през последнитя няколко години рядко падах под две кутии.sandan написа:От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони .![]()

Не се мъчи да не мислиш за цигари,това е невъзможно. Точно обратното. Концентрирай се върху тях и желанието да ги спреш. Изправи се и им се изпречкай,само така ще ги победиш. Уверявам те, заслужава си. 

nightingale написа:A бе човек от толкова много умуване ,забравих да ти кажа съветът си.Не се мъчи да не мислиш за цигари,това е невъзможно. Точно обратното. Концентрирай се върху тях и желанието да ги спреш. Изправи се и им се изпречкай,само така ще ги победиш. Уверявам те, заслужава си.

) .Малко отстрани изглежда наркоманската с тия шишенца течност , капки, батерии и т.н, но след многото ми неуспешни опити да спра цигарите този беше успешен, и не ми пука какво мислят хората.Но на вкус няма нищо общо с цигарата.Ще направя вече два месеца от както съм с електронна цигара и за аналогова не съм се сещал.При директен внос от Китай излиза и евтино, единствено първата ивестиция е в размер на цигарите за един месец.Ако някой се интересува ще кача линкове, от къде пазарувам, както и на тема в един форум достатъчно развита че който се интересува и има желание може да я изчете цялата, за да разбере кой модел цигара ще му свърши работа и какъв аромат течност да си поръча.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта