Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

тютюнопушене

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

тютюнопушене

Мнениеот sandan » Съб Яну 23, 2010 1:13 am

От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони . :cry:
Някой преминал по този път ще каже ли кога човек започва да не мисли постоянно за цигари ?
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Re: тютюнопушене

Мнениеот Paulina » Съб Яну 23, 2010 1:18 am

sandan написа:От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони . :cry:
Някой преминал по този път ще каже ли кога човек започва да не мисли постоянно за цигари ?

Аз никога не съм пушила , но моят другар премина тази мъчителна фаза с Табекс и му беше доста лесно . За цигари мисли и след 4 години , но само мисли !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Съб Яну 23, 2010 1:38 am

Paulina написа:
sandan написа:От четири дни не пуша и все още мисля само за цигара ,изядох и един кашон дъвки и бонбони . :cry:

Аз никога не съм пушила , но моят другар премина тази мъчителна фаза с Табекс и му беше доста лесно . За цигари мисли и след 4 години , но само мисли !

И аз пия табекс ,но не ми помагат .Много ме окуражи с тези 4 години :shock:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Съб Яну 23, 2010 1:44 am

sandan написа:И аз пия табекс ,но не ми помагат .Много ме окуражи с тези 4 години :shock:

За цигари ще мислиш винаги , но по друг начин ( той просто престана да пуши преди 4 години ) . Изчакай малко , тук има и други минали по този път ( или го минават в момента ) .

:cool:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот tihomir4o » Съб Яну 23, 2010 7:57 am

Минавам го за втори път,ден 6-ти,мисля за цигара особено с КАФЕТО .
Предишният път зора беше около 2 седмици и не пуших почти 4 години,а после една приятелка се прибра от Холандия и едни пури едни новогодишни наздравици..........!!И пак ги подкарах,но този път май съм по .......абе ще видим!
tihomir4o
потребител
потребител

Мнениеот donadoni » Съб Яну 23, 2010 8:58 am

аз не пуша от нова година.парвите дни беше мн трудно до кам десетия ден после запо4нах да се дразня по малко и сега ве4е неми прави впе4етление.успех
Аватар
donadoni
потребител
потребител

Мнениеот didotnt » Съб Яну 23, 2010 9:22 am

Аз не пуша от септември 2009г Когато сутрин водя синът си на детска градина пиех кафе във квърталното барче и там със кафето палех и цигара,нопосле си пиех кафето във къщи но там не се пуши и така една седмица и ги отказах.Успех на всички със отказването :!:
didotnt
потребител
потребител

Мнениеот plamenl0208 » Съб Яну 23, 2010 9:40 am

първите две седмици е кризистният период аз за две седмици изядох 1тон сънчоглед и безрой дъвки но вече 8 година не пуша желая ти успех
plamenl0208
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Яну 23, 2010 10:04 am

Пушех 25 години и през миналият юни ги спрях. В началото най- трудно ми беше да отвикна с навика. Случвало се е когато шофирам ,по 5 минути да си търся цигарите докато се усетя че съм ги спрял. Оглеждам се,бутам се по джобовете,надничам под седалката.... а ве луда работа. Емо, говоря сериозно. Нощно време съм се събуждал плувнал в пот защото съм сънувал че съм запалил отново и в ядът си се стряскам. Не ми беше лесно. Животът ми стана малко по-лесен. Бонбони и дъвки ли .....??? Аз имам чуството ,че изядох целият свят. Не заради ангажирането на устата и ''греховната'' мисъл, просто всичко което подушех ми беше страшно вкусно. Жената се смая с мен. Качих повече от 15 килограма. Интересното е, че на мене в самото начало не ми се пушеше толкова много колкото когато измина първият месец. Не знам, може би това е инвидуално. Няма да умувам излишно относно ролята на разните му там антитаби и табекси. Емо брат, те не помагат. Дори не е нужна чак толкова много воля. Важното е да си повярваш. При мен веднъж се случи следното: Изестно време след като ги спрях, ми поискаха огънче на пътя. Спрях се ,усмихнах се , с гордост погледнах разочарованият мъж в очите и му отвърнах : ''НЕ ПУША''. Дълго време след това с кеф си повтарях тази фраза .Това преобрази всичко. Повярвах си и преминах през най-трудният период- навикът. И сега ми се пуши,сигорен съм ,че и след години ще е така но вече съм кален защото се научих да живея без цигара. Когато погледна пушач се сещам за нея,но като си извъртя главата и веднага забравям. Искам да уточня,че пушех скъпи и тежки цигари. -боро ,парламент, LM, Viktory,като през последнитя няколко години рядко падах под две кутии.
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Яну 23, 2010 10:23 am

A бе човек от толкова много умуване ,забравих да ти кажа съветът си. :D Не се мъчи да не мислиш за цигари,това е невъзможно. Точно обратното. Концентрирай се върху тях и желанието да ги спреш. Изправи се и им се изпречкай,само така ще ги победиш. Уверявам те, заслужава си. :drinks:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Съб Яну 23, 2010 10:28 am

nightingale написа:A бе човек от толкова много умуване ,забравих да ти кажа съветът си. :D Не се мъчи да не мислиш за цигари,това е невъзможно. Точно обратното. Концентрирай се върху тях и желанието да ги спреш. Изправи се и им се изпречкай,само така ще ги победиш. Уверявам те, заслужава си. :drinks:

Ще ги откажа със сигурност ,няма връщане назад ,но много ми липсват :cry:

Мерси за съветите на всички :drinks:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот shikata » Съб Яну 23, 2010 11:53 am

Другия вариант е като мен на ел. пушене.Пушиш си, взимаш си дозата никотин но не си вредиш или най малкото е по малка вредата( а и пушиш където си искаш, не миришат :D ) .Малко отстрани изглежда наркоманската с тия шишенца течност , капки, батерии и т.н, но след многото ми неуспешни опити да спра цигарите този беше успешен, и не ми пука какво мислят хората.Но на вкус няма нищо общо с цигарата.Ще направя вече два месеца от както съм с електронна цигара и за аналогова не съм се сещал.При директен внос от Китай излиза и евтино, единствено първата ивестиция е в размер на цигарите за един месец.Ако някой се интересува ще кача линкове, от къде пазарувам, както и на тема в един форум достатъчно развита че който се интересува и има желание може да я изчете цялата, за да разбере кой модел цигара ще му свърши работа и какъв аромат течност да си поръча.
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Следваща

Назад към Разни