Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Метъл Динозаврите на една сцена

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Мнениеот sandan » Чет Мар 04, 2010 9:45 pm

Вече поръчах билети :D :D :D :D :D

http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=14373
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот rookie_gyn » Пет Мар 05, 2010 10:54 am

Тази година пропускам тези мероприятия, както AC/DC, така и този фестивал по семейни причини. /Макар, че за фестивала още не съм сигурен :cool:/. Metallica, Megadethm, Slayer и Anthrax май не са свирили заедно от Monsters of Rock през 1992 или 1993 год. Иначе концерта на Metallica през 2008 год. в София беше много здрав-изсвириха всичките си песни в различно темпо от оригиналните версии.
Аватар
rookie_gyn
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Пет Мар 05, 2010 11:04 am

rookie_gyn написа:Тази година пропускам тези мероприятия, както AC/DC, така и този фестивал по семейни причини. /Макар, че за фестивала още не съм сигурен :cool:/. Metallica, Megadethm, Slayer и Anthrax май не са свирили заедно от Monsters of Rock през 1992 или 1993 год. Иначе концерта на Metallica през 2008 год. в София беше много здрав-изсвириха всичките си песни в различно темпо от оригиналните версии.

Забравяш и още един от най-големите който ще пее- Рони Джеймс Дио.

Дано това ти промени решението :drinks:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот rookie_gyn » Пет Мар 05, 2010 11:16 am

Точно тогава живот и здраве чакаме бебето и затова отсега не правя никакви планове, а се съобразявам изцяло с това събитие. Да си призная, даже и половината от групите да ги нямаше пак ми се ходи, ама много :drinks: !!!! Между другото мисля, че когато обявиха взъможността за този фестивал, бяха обявили като евентуален участник и Annihilator.
Аватар
rookie_gyn
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Пон Май 17, 2010 2:23 pm

Отиде си най- великия :( :( :(

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=165295
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот иван росинов » Пон Май 17, 2010 11:37 pm

Този глас и тази музика ще останат завинаги!
иван росинов
потребител
потребител

Мнениеот rookie_gyn » Вто Май 18, 2010 9:10 am

Винаги ми е било много тъжно когато някой велик музикант си отиде. Чувствам някаква празнота. Макар и голям почитател на рок музиката, по същия начин се чуствах и когато Майкъл Джексън се пренесе на онзи свят. Те за това са велики и безсмъртни, защото музиката им винаги ще живее. Почивай в мир.
Аватар
rookie_gyn
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Вто Май 18, 2010 4:28 pm

Бил съм на много метъл концерти в цяла Европа , но концерта на Рони Джеймс Дио в Каварна остави в мен най-много емоции . Дребният човек с невероятния глас не спря нито за миг под непрестанния дъжд и дори излезе шест пъти на бис .
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Назад към Разни