Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Жако

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Жако

Мнениеот oTka4alniCa » Чет Сеп 01, 2011 1:37 pm

Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.
Можете ли да ми кажете къде на други места има развъдници от където мога да си взема такъв папагал.
oTka4alniCa
нов
нов

Re: Жако

Мнениеот Мъро » Чет Сеп 01, 2011 3:12 pm

напиши в гугъл (обяви жако) и ще излязат много сайтове с обяви.Успех
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот oTka4alniCa » Чет Сеп 01, 2011 4:23 pm

Само това търся от 2-3 дни. Въпросът е че искам малко папагалче, тоест ми трябва развъдник, а освен този в Хасково друг не намерих. :)
oTka4alniCa
нов
нов

Мнениеот Ibrahim-2 » Чет Сеп 01, 2011 4:27 pm

http://papagali-bg.com/news.php?item.91= Ето един не знам от кой град е, но е български дано ти помогне ако видя още някой ще пиша :) Успех! :)

Поздрави!! :)
Ibrahim-2
бан
бан

Мнениеот oTka4alniCa » Чет Сеп 01, 2011 5:02 pm

Първият линк е за тези от Хасково :). Благодаря за вниманието, ако някой друг има идеи ще съм благодарна да сподели.
oTka4alniCa
нов
нов

Мнениеот Paulina » Чет Сеп 01, 2011 6:45 pm

Мъро написа:напиши в гугъл (обяви жако) и ще излязат много сайтове с обяви.Успех

Къде ??? :think: :think: :think:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Чет Сеп 01, 2011 6:53 pm

oTka4alniCa написа:Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.
Можете ли да ми кажете къде на други места има развъдници от където мога да си взема такъв папагал.

Не знам колко си информиран за жаката , но преди да си вземеш птицата и да дадеш за нея толкова много пари вземи и прочети темата за жаката - там ще "видиш" с какви проблеми ще се сблъскаш и тогава ще знаеш , че един ден вероятността да имаш проскубана сива "кокошка" в къщи е много голяма ! После помисли и за лекар , за добър ветеринарен лекар , който разбира и от болести при птиците !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Чет Сеп 01, 2011 7:03 pm

Paulina написа:
Мъро написа:напиши в гугъл (обяви жако) и ще излязат много сайтове с обяви.Успех

Къде ??? :think: :think: :think:

В темата да поспамим с Паулина.Това е за там

Админ: Предупреждение.Ще раздавам бан за всичко което не ми се понрави
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Пет Сеп 02, 2011 12:46 am

oTka4alniCa написа:Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.

Вземай пилето без да се колебаеш.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот david_67 » Съб Сеп 03, 2011 6:07 pm

nightingale написа:

Вземай пилето без да се колебаеш.

Щом искашда отглеждаш жако търси си млад папагал ,можеш да го познаеш по очите ! На младият очите са мътни и не е оформена зеницата ! При възрастните над 2,5 години окото е бистро и изчистено !
Що се късае до развъдчици в БГ,мисля че такива няма ,има търговци! :D
Успех с Жакото!
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот Емо » Съб Сеп 03, 2011 11:29 pm

david_67 написа:...Що се късае до развъдчици в БГ,мисля че такива няма ,има търговци! :D

В България Жако се развъжда от много отдавна !

Николай от Хасково - http://www.papagali-bg.com/page.php?4

Христо от Варна!

Вероятно се внасят и много млади птици и бебета люпени навън, но тази година и моят приятел Дани от с.Сопот извади Жако!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пон Сеп 05, 2011 11:21 pm

Емо написа:
В България Жако се развъжда от много отдавна !

Николай от Хасково - http://www.papagali-bg.com/page.php?4

Христо от Варна!

Вероятно се внасят и много млади птици и бебета люпени навън, но тази година и моят приятел Дани от с.Сопот извади Жако!

Разгледах сайта , който си прикачил , но никъде не видях родители с млади птици , което ме навежда на мисълта , че снабдяването с яйцата става по начин , който не бих искала да коментирам ! Люпенето в инкубатор не е тайна за никой ......
Има един клип с какадута и техните големи гнездилки са доста чисти и неизползвани :think: Отромен отвор в долната част .......интересно ...... :think:
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Следваща

Назад към Разни