Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.
Можете ли да ми кажете къде на други места има развъдници от където мога да си взема такъв папагал.

oTka4alniCa написа:Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.
Можете ли да ми кажете къде на други места има развъдници от където мога да си взема такъв папагал.

Paulina написа:Мъро написа:напиши в гугъл (обяви жако) и ще излязат много сайтове с обяви.Успех
Къде ???![]()
![]()

oTka4alniCa написа:Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.

nightingale написа:oTka4alniCa написа:Здравейте, искам да си закупя папагал жако, за сега намерих само един развъдник в Хасково цената която ми казаха е 1200лв за 4 месечно папагалче.
Вземай пилето без да се колебаеш.

david_67 написа:...Що се късае до развъдчици в БГ,мисля че такива няма ,има търговци!![]()

Емо написа:
В България Жако се развъжда от много отдавна !
Николай от Хасково - http://www.papagali-bg.com/page.php?4
Христо от Варна!
Вероятно се внасят и много млади птици и бебета люпени навън, но тази година и моят приятел Дани от с.Сопот извади Жако!
Отромен отвор в долната част .......интересно ...... 

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта