Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Едно социологическо проучване

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Едно социологическо проучване

Мнениеот Dr. Velev » Пет Дек 02, 2011 1:32 am

Въпрос към Румен ? Може ли да се направи едно анонимно гласуване спрямо въпроса поставен от Тихомир
Продължаваш да говориш от името на другите.
Аз не бих се осмелил.
Ако не вярваш нека направим анкета, колко хора харесват песента на шампиона орфей пре песента на една класна малиноа и кое от двете изпълнения отъждествяват повече като ''птича песен''.

Все пак е важно да разберем с какъв електорат трябва да работим
Благодаря .
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Re: Едно социологическо проучване

Мнениеот shikata » Пет Дек 02, 2011 5:17 pm

Възможно е, само дайте видовете отговори и примерите песен, но и аз мисля че анкета по този въпрос е нож с две остриета
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот vladimirov » Пет Дек 02, 2011 6:33 pm

Тази идея за мен е или много тъпа ,или много хитра-целят се дразги между хората.Може и да е нещо средно между тъпа и хитра.Не знам.Във всеки случай аз няма да учавствам. :drinks:
vladimirov
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Дек 03, 2011 11:05 am

Идеята не е от най -лошите.
Но искам да бъда малко по-конкретен , мястото и времето не е подходящо.
Не сме дорасли да приемемаме и уважаваме мнението на другите.
Когато поставих въпроса ,освен реториката която вложих ,исках тактично да спомена ,че максимата ''нашето е най добро'', се гради на лично пристрастие а не на обективност.
Разбира се, че в случая не се цели нито пропаганда ,нито злепоставяне.
В случая целя да се подсетим един друг, че на първо място ние сме хора ,хора с различни идеи, вкусове, и мнения.
Сама по себе си анкетата е излишна ,защото отговорът се съдържа в самият въпрос.
Нито една певческа порода ,не е призната като такава защото видите ли ,песента на конкретната линия птици е най- благозвучната, най красивата ,най чистата.....
Знаем какви са изискванията за това.
Дайте да не откриваме топлата вода.
Когато човек иска да наложи мнението си ,че тесен кръг канарчета ,свързани помежду си единственно и само чрез заължителен стандарт на обучение , като певци са най-най -най , такъв човек освен ,че си е загубил ключът от портата на мечтите си ,но и едва ли знае по кой коридор да тръгне.
Не искам да слагам всички орфеисти под общ знаменател.
Всички сте печени момчета.
Обръщението ми е към graettit, който така силно иска всички ние да харесаме неговите канарчета.
И той е печен де.
Вместо да правим анкета много по-добре би било да изслушаме някой орфеист с наистина разумни идеи ,обосновки и расъждения.
:drinks:
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Назад към Разни