Здр! Не влизайте в спорове... Сдружение "Клуб Птицевъд" е регистрирано съгласно закона за Сдружения с не стопанска цел, с устав и документация изготвена от юрист и нотариус.... Искам да отбележа че "Клуб Птицевъд" не е орг. само за кокошоподомни и водоплаващи,а и за гълъби, папагали, канари и др. животни; въпреки наименованието ни. В България съществува Съюз на гълъбовъдите и природолюбителите които има около 30 членове (сдружения от цяла България). Както другите така и ние ще работим под шапката на този (СГПР.България). Не знам как е при кучетата и пчелите, но тук не мисля че ще стане като при тях. При нас не е заложено да сме ( Национална организация или Съюз, въпреки че закона го позволява), а членове на (СГПР.България). Ще работим заедно,ще си помагаме, ще бъдем заедно!!!
(Клуб Птицевъд е сдружение на местно ниво (което не веднъж съм споменавал и занапред ще подкрепям него и подобни сдружения). Прекалено добре знам, че Вие (клуб Птицевъд) не признавате БАРКВП като Национално сдружение, нито моето мнение като специалист в тази област (колкото и нескромно да звучи), въпреки че устава ви е копие на нашият (който съм го съставял два месеца с неизменната помощ на нашият покоен приятел Кристиан). Какво ще стане ако утре в Каспичан направят клуб "Отглеждач", който си постави възвишени цели и иска той да е на върха на йерархията и т.н..)
Д-р Луканов, нямаме възвишени цели и желание да сме на върха на йерархията. Всеки много добре знае, че сте специалист в тази област (колкото и нескромно да звучи).