TK3C-74 написа:почни да си слагаш тампони, да видим той къде ще си ги навира. или забременей и за дълго няма да ти трябват консумативи. ако няма кой да ти помогне с второто, обади се, ние в този форум сме отзивчиви хора. ще ударим едно ...... рамо.
TK3C-74 написа:почни да си слагаш тампони, да видим той къде ще си ги навира. или забременей и за дълго няма да ти трябват консумативи. ако няма кой да ти помогне с второто, обади се, ние в този форум сме отзивчиви хора. ще ударим едно ...... рамо.
Tyson написа:При положение, че госпожата споделя ТАКЪВ проблем в ТОЗИ форум, то тя НАИСТИНА има нужда от помощ. Съвсем без емоции мога да дам следния съвет - следващият път; защото с проблеми от този характер, популяризирани по този начин, неминуемо ще има следващ път/следващ мъж/- единственото за което се сещам е предбрачен договор със съответните клаузи относно личните вещи.
nightingale написа:След дълго размишление, включително и запитвания до мои познати, бавно в мен изплува следната идея.
Все още съм в разработка на умственото си творение и много моля да не ми се смеете.
Все пак силно съм подтикнат от желанието да помогна за разрешаването на проблема.
Ами ако инструмента се изтръска преди да се прибере в гащите, дали няма някак си да се предотврати неговото оцеждане , отичане , изтичане и даже окапване ???
Едно време когато си нямахме центрофуга видях жената как ми изцеждаше рибарските панталони.
Дали пък едно такова изцеждане няма да помогне ???
Имам братовчедка републикански шампион по хвърляне на гюле , мога да я помоля да изцеди парцала на човека.
Почти съм убеден ,че после няма да пусне нищо за мнооого дълго време.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта