rscossworth написа:Какви според вас би трябвало да са първите действия при едно евентуално земетресение?
mitko84 написа:Не знам, дали темата цели СПАМ но аз лично вдигам много високо кръвно при земетресение. На 30 години съм и на последното в Гърция за малко да получа инфаркт. Бях с 180/110 кръвно, целия бях потен и треперих, едвам си отварях устата. Да не дава господ да се случва, защото е много страшно или поне аз така ги усещам нещата.
nightingale написа:mitko84 написа:Не знам, дали темата цели СПАМ но аз лично вдигам много високо кръвно при земетресение. На 30 години съм и на последното в Гърция за малко да получа инфаркт. Бях с 180/110 кръвно, целия бях потен и треперих, едвам си отварях устата. Да не дава господ да се случва, защото е много страшно или поне аз така ги усещам нещата.
А бе спри кафетата и евентуално цигарите и алкохола.
Започни да се храниш правилно,вкарай тялото си в перфектния калориен баланс, тренирай, движи се,наспивай се и да видим дали ще усетиш по същият начин следващото земетресение.
georgiev написа:Веднага се застава под каса на врата, трегер, еркер или се излиза извън сградата по възможност.
Поздрави.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта