Карай нали и от зелени бълкани заплата вземат
. Да им е сладко 

С настаняването им в Спасителния център започва дългосрочна програма за възстановяването на вида на българска територия. Началото й ще бъде обявено официално на 28 юли в Спасителния център за диви животни

Нищо лично ,но знаеш ли защо в река Марица няма пъстърва.....Разбирам те. И аз искам да фъркат разни животинки над главата ми.И то колкото се може повече......Но не можеш да ме накараш да се ухиля на институция като тази на която заплатите ги даваме ние данъкоплатците, а те с някаква си ''мис'' цицория и 4 немски пилета ще започнат'' дългогодишна програма''.Ами все едно да пуснат в Марица гореспоменатата пъстърва.
...Да не говорим,че залесяване,зарибяване и заселване не става постепенно.Или го правиш с нужните бройки или се хилиш на данъкоплатеца в очите....казах и преди , да им е сладко 

Емо написа:Без да имам желание да споря с Вас приятели - ще каже че в БГ на всяко добро начинание намираме "кусури" и го оплюваме !С настаняването им в Спасителния център започва дългосрочна програма за възстановяването на вида на българска територия. Началото й ще бъде обявено официално на 28 юли в Спасителния център за диви животни
Това е цитат от статията на вниманието на пишещите по горе Емо-sandan и nightingale - удебелил съм важното!

sandan написа:Не мисля че с това което съм написал съм обидил Емо ,знам че и той не го е приел така.Просто си коментираме културно и без лоши чувства.А това че повечето неща в България се вършат половинчато и с цел отчитане на дейност не е тайна за никого .Ще се радвам да не съм прав и да се радваме на една голяма популация на тези птици.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта