Публикацията е преместена в сайта :
Практически съвети преди развъдния сезон
rusen pd написа:във пловдив се продава ронидазол и ридзол белгийски и диметронидазол на сносни цени и трихомонозата е болест на хранопровода в началото и със усложняване се прехвърля и на други вътрешни органи това са многоклетъчни камшичести амебни микроорганизми които се размножават по нараанени места на лигавицата и образуват бяло жълти сиренообразни налепи и зачервяване и неприятна милризма при птиците наричат я гангрена на народен език добре е да се лекува във начална форма и да се прави профилактика на 3 месеца по 3 дни
nightingale написа:rusen pd написа:във пловдив се продава ронидазол и ридзол белгийски и диметронидазол на сносни цени и трихомонозата е болест на хранопровода в началото и със усложняване се прехвърля и на други вътрешни органи това са многоклетъчни камшичести амебни микроорганизми които се размножават по нараанени места на лигавицата и образуват бяло жълти сиренообразни налепи и зачервяване и неприятна милризма при птиците наричат я гангрена на народен език добре е да се лекува във начална форма и да се прави профилактика на 3 месеца по 3 дни
Переш с трихомонацид за вагинална употреба и си свиркаш.
Струва 2-3 лева близтера.
Мисля че флаконът беше по 250мг.
Съдържа метронидазол - перфектно средство против камшичести.
Изпробвано
nightingale написа:Ами в пред вид биологията на жената , нейните недостатъчци ,качества и капризи , фармацевтиката като ,че ли е застъпила този медикамент най вече за вагинална употреба.
Но да, Емо , сигурно ефектът ще е същия.
Аз понеже обичам да създавам въпроси след себе си ,много ми беше кеф като отида в аптеката и кажа ;
''Искам 25 опаковки трихомонацид..... ааа между другото и 5 тетрациклин...
Аптекарките се смайваха с мен.
Имаш зоомагазин , знаеш как е .
пп за незнаещите - водата в аквариумите и животните в тях е добре да се третират редовно срещу такива организми ..
Не ,че нещо друго.
rusen pd написа:с трихомонацид за перорална съм карал доста дълго време но неприятното при него е че всеки ден трябва да ловиш птичките и да им го слагаш в човката а при ронидазола и диметронидазола слагаш във водата за пиене и той се разтваря и не е нужно да тормозиш излишно птичките ама за вагинално ползване не съм ползвал щом колегата найтиингейл казва че е добро значи е добро
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта