Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Ден втори

Новини и организационни въпроси

Модератори: sandan, Serinus

Мнениеот sandan » Пон Дек 01, 2008 3:21 pm

todpetrov написа:Колеги аз какво да кажа по въпроса незнам защото има голяма вероятност да сбъркам . Та мошенници има много то е ясно дори и аз не съм изключение ще попитате защо ами най - напред лъжа себеси какви птици има , а след това другите но тази сутрин ставам от песента им и просто нямам думи пеят около 10 мъжки и няма такова нещо макар ,че нема да вземат медали но както каза Елена няма как да се сравнят с птици на хора , който са вложили много средства и време в създаването им . Та един ден и аз най навярно ще имам птици ,който няма да отстъпват на лидерите защото най навярно ще си купя само птици с добри показатели а именно само номер едно на българия и тогава ще очаквам нещо . А сега остава само да се уча да правя селекция и правилно отглеждане на канарите и затова през това време за мен номер едно ще са мошениците защото само от тях ще мога да си взема птици макар и да зная ,че няма да са това което трабва ще си кажа е може пък и аз да изкарам нещо от тези пилета . Сега то човек като има късмет може да извади според мен пилета от родители който не са номер едно е да вярно само моментен успех но там да си замаже очите . Та аз съм за асоциацията да има хора ,който да имат не просто птици а супер птици та един ден като кажа и аз искам да ходя по изложби да си взема от някой птици и да знам ,че на първо люпило може да изкарам на изложба :) .

Точно затова е създаден форума Тоше , за да има от къде да се учиш ти и всички които желаят.
Парите повярвай ми не са определящ фактор за качеството на птиците.Наистина двама шампиони не раждат шампион.

Елена , извинявай ако съм омаловажил с нещо труда ви ,станало е неволно.Знам колко енергия влагате с Румен за този форум.

В Зоо-София също има много стойностни хора с които се уважаваме и сме в добри отношения.
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот todpetrov » Пон Дек 01, 2008 4:05 pm

Да много съм съгласен ако не са Елена и Румен незнам сега дали ще ше да има този форум , като знам колко опити и мъки имаше покрай тези форуми сещам се за първият форум на Елена в който май бях ме драскали само 3-ма , ако греша ме поправи Елена . Ето защо нека да се уважава ме и утре ,като се видим да не се гледа ме на една страна преди да се запознаем .
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот Tangra » Пон Дек 01, 2008 9:44 pm

:idea:
Последна промяна Tangra на Сря Яну 14, 2009 2:11 am, променена общо 1 път
Аватар
Tangra
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Дек 02, 2008 2:54 am

Кажи каква е? Ти най добре знаеш. Аз ще я кажа , но всички вие я знаете ,но си мълчите и чакате да пламне чергата и тогава ставате активни . И:D :D :D :D
Последна промяна Dr. Velev на Вто Дек 02, 2008 10:41 am, променена общо 1 път
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Вто Дек 02, 2008 2:58 am

Докторе май трябва да я кажиш , че май няма кой да се намери да я кажи на ДРУГИТЕ като мен ;)
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Дек 02, 2008 3:04 am

Аз съм толерантен човек , и ще изчакам прикритите да се проявят .
Не ми пука , парното ми гори / благодарение на Аце /, болни кучета има , а кризата засяга строителите . Дядо ми е приключил с това .
Последна промяна Dr. Velev на Вто Дек 02, 2008 10:38 am, променена общо 1 път
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Дек 02, 2008 3:18 am

Това го казвамна на Аце , а ти си прекрасен човик и не се надява й да разбереш истинато от форума .
Последна промяна Dr. Velev на Вто Дек 02, 2008 10:42 am, променена общо 2 пъти
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Дек 02, 2008 10:03 am

.
Да проверят в речника какво означава думата Субординация . [/quote]
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Serinus » Вто Дек 02, 2008 12:54 pm

Д-р Велев, ще ви помоля най-учтиво да си намерите друг подфорум за вашите изяви, и да престанете с безмислените си постове да дразните пишещите тук хора! Сдружение "Зоо-София", не е гладиаторска арена, а място за културни дискусии и мнения! Благодаря Ви предварително!
Аватар
Serinus
Модератор
Модератор

серинус

Мнениеот kvazer2 » Сря Дек 31, 2008 1:23 pm

Честита коледа и весело посрещане на новата 2009 година :wink: :D :) :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kvazer2
потребител
потребител

сандан

Мнениеот kvazer2 » Сря Дек 31, 2008 1:27 pm

Честита коледа и щасливо посрещане на новата развъдна 2009година :D :lol: :lol: :wink: от Митко :wink:
kvazer2
потребител
потребител

Мнениеот nEpOTo_ » Сря Дек 31, 2008 6:46 pm

Честита Коледа с пожелания за здраве,щастие,късмет и много успехи през новия развъден сезон!Весело посрещане на Новата Година! :)
Аватар
nEpOTo_
потребител
потребител

Предишна

Назад към Дружества и организации