todpetrov написа:Колеги аз какво да кажа по въпроса незнам защото има голяма вероятност да сбъркам . Та мошенници има много то е ясно дори и аз не съм изключение ще попитате защо ами най - напред лъжа себеси какви птици има , а след това другите но тази сутрин ставам от песента им и просто нямам думи пеят около 10 мъжки и няма такова нещо макар ,че нема да вземат медали но както каза Елена няма как да се сравнят с птици на хора , който са вложили много средства и време в създаването им . Та един ден и аз най навярно ще имам птици ,който няма да отстъпват на лидерите защото най навярно ще си купя само птици с добри показатели а именно само номер едно на българия и тогава ще очаквам нещо . А сега остава само да се уча да правя селекция и правилно отглеждане на канарите и затова през това време за мен номер едно ще са мошениците защото само от тях ще мога да си взема птици макар и да зная ,че няма да са това което трабва ще си кажа е може пък и аз да изкарам нещо от тези пилета . Сега то човек като има късмет може да извади според мен пилета от родители който не са номер едно е да вярно само моментен успех но там да си замаже очите . Та аз съм за асоциацията да има хора ,който да имат не просто птици а супер птици та един ден като кажа и аз искам да ходя по изложби да си взема от някой птици и да знам ,че на първо люпило може да изкарам на изложба :) .
Точно затова е създаден форума Тоше , за да има от къде да се учиш ти и всички които желаят.
Парите повярвай ми не са определящ фактор за качеството на птиците.Наистина двама шампиони не раждат шампион.
Елена , извинявай ако съм омаловажил с нещо труда ви ,станало е неволно.Знам колко енергия влагате с Румен за този форум.
В Зоо-София също има много стойностни хора с които се уважаваме и сме в добри отношения.