shikata написа:Вече при писане на мнения няма да се допускат мнения на "шльокавица".Форума няма да го позволи, софтуерно.Дори и да изпусне някое мнения, пак ще има контрол от моя страна.Не знам толкова ли е трудно да се разбере, писането на кирилица се изисква за да може форума да е прегледен и лесно четим.Не сте деца на по 12 години за да го обяснявам повече
shikata написа:Вече при писане на мнения няма да се допускат мнения на "шльокавица".Форума няма да го позволи, софтуерно.Дори и да изпусне някое мнения, пак ще има контрол от моя страна.Не знам толкова ли е трудно да се разбере, писането на кирилица се изисква за да може форума да е прегледен и лесно четим.Не сте деца на по 12 години за да го обяснявам повече
shikata написа:Чужденци намериха начин как да го правят, изключения няма да позволя !!!
Досега си писал на кирилица повечето мнения и след няколко забележки.И сина ми е на 12,но пише на кирилица, а да ти кажа честно половината ти мнения не отговарят на 12 годишен, а на по възрастен.
Последно предупреждение!!!
Назад към Правила за писане във форума
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта