Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Канарите на trush

Модератори: sandan, христо абаджиев

Канарите на trush

Мнениеот Orfei » Нед Фев 06, 2011 10:35 pm

trush показаните канари от теб за мен лично са на ниво което неподхожда на приказките ти!!! В много ранна вазраст канарите ти започват да пускат РУЛАДИ и имат ОСТРИ тонове !!! С една дума са сваршили курса и за тях само предстои разпад!!!
Orfei
потребител
потребител

Канарите на trush

Мнениеот trush » Нед Фев 06, 2011 10:50 pm

Абе, направо трагедия, като толкоз му разбирам... Какво ми трябваше да се меся и аз там, дет хич ме няма, ама вече няма, обещавам!!!
trush
бан
бан

Re: Канарите на trush

Мнениеот r_rusev » Нед Фев 06, 2011 11:09 pm

trush написа:Абе, направо трагедия, като толкоз му разбирам... Какво ми трябваше да се меся и аз там, дет хич ме няма, ама вече няма, обещавам!!!
Никой друг не ти е виновен за канарите(изобщо ако си ги имал)Трябвало е да им създадеш необходимите условия,за живот,а не само да търсиш косури на другите,и после да се оплакваш ,че не ти съчувстват.Като са умрели те,нямаш ли други?И ако нямаш каква тема (канарите на truch) откриваш?Темата за умрелите канари на truch.Тогава е ясно,че няма да изпълняват никаква рулада!
r_rusev
потребител
потребител

Канарите на trush

Мнениеот Orfei » Нед Фев 06, 2011 11:28 pm

Небезизвестният Богдан Чорбаджиев от Варна има един 'лаф' за такива много добре пеещи канарчета, но с този кусур(РУЛАДА) - 'Абе, много хубава манджа, ама една муха паднала в нея' :cry: А сега конкретно от мен съвета :като правиш клип другия път затваряи вратата за да не ти падне някое ято мухи в манджата!!
Orfei
потребител
потребител

Канарите на trush

Мнениеот pandjo » Пон Фев 07, 2011 12:32 am

Здравейте колеги.Без да искам да обиждам никой,някой от вас обучава ли млади канарчета орфей на открита тераса?
pandjo
потребител
потребител

Канарите на trush

Мнениеот pandjo » Пон Фев 07, 2011 12:38 am

Аз не бих се вързал на подобни твърдения.А на втория клип пее само сиво-бялото от средната клетка,та те самите клетки не се виждат а камо ли птицата :D
pandjo
потребител
потребител

Канарите на trush

Мнениеот pandjo » Пон Фев 07, 2011 12:43 am

А ако на г-н trush са починали някои птички,наистина съжалявам,моля да приеме моите съболезнования
pandjo
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пон Фев 07, 2011 1:20 am

trush написа:Специално съм качил в YouTube един не дотам качествен клип на част от младите ми славееви канарчета, за да докажа на някои потребители във форума, че не съм виртуален философ, който знае само да се заяжда, а сериозна занимаващ се по темата.

<object><param></param><param></param><param></param><embed></embed></object>
Нали ги" отвя ураганният вятър в ранната есен"?Какво доказваш?Че си ги научил на терасата?Малко вероятно.Истината може би е съвсем друга.Нали трябва да има причина да се правиш за всичко много компетентен.
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пон Фев 07, 2011 1:23 am

trush написа:Искрено съжалявам, че ,може би, вече, нито едно от заснетите в клипа канарчета не е между живите, тъй като ураганният вятър през ранната есен на миналата година ги отвя безвъзвратно...........
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пон Фев 07, 2011 1:25 am

trush написа:Искрено съжалявам, че ,може би, вече, нито едно от заснетите в клипа канарчета не е между живите, тъй като ураганният вятър през ранната есен на миналата година ги отвя безвъзвратно...........
Защо"моге би"
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пон Фев 07, 2011 1:33 am

Защо" може би"?Нещо не си сиурен,в изявленията си.Ураганият вятър нали ги е отвял?Заедно с клетките ли?И с дограмата?
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот todoresko77 » Пет Юли 29, 2011 10:04 pm

здравеите,би ли някои ми обясни как се провежда обу4ение на канар и от каде може да се сдобия сас записи за обу4ение . Благодаря предварително.
todoresko77
потребител
потребител

Предишна

Назад към Певчески канари