Модератори: sandan, христо абаджиев

Никой друг не ти е виновен за канарите(изобщо ако си ги имал)Трябвало е да им създадеш необходимите условия,за живот,а не само да търсиш косури на другите,и после да се оплакваш ,че не ти съчувстват.Като са умрели те,нямаш ли други?И ако нямаш каква тема (канарите на truch) откриваш?Темата за умрелите канари на truch.Тогава е ясно,че няма да изпълняват никаква рулада!trush написа:Абе, направо трагедия, като толкоз му разбирам... Какво ми трябваше да се меся и аз там, дет хич ме няма, ама вече няма, обещавам!!!

А сега конкретно от мен съвета :като правиш клип другия път затваряи вратата за да не ти падне някое ято мухи в манджата!!

Нали ги" отвя ураганният вятър в ранната есен"?Какво доказваш?Че си ги научил на терасата?Малко вероятно.Истината може би е съвсем друга.Нали трябва да има причина да се правиш за всичко много компетентен.trush написа:Специално съм качил в YouTube един не дотам качествен клип на част от младите ми славееви канарчета, за да докажа на някои потребители във форума, че не съм виртуален философ, който знае само да се заяжда, а сериозна занимаващ се по темата.
<object><param></param><param></param><param></param><embed></embed></object>

trush написа:Искрено съжалявам, че ,може би, вече, нито едно от заснетите в клипа канарчета не е между живите, тъй като ураганният вятър през ранната есен на миналата година ги отвя безвъзвратно...........

Защо"моге би"trush написа:Искрено съжалявам, че ,може би, вече, нито едно от заснетите в клипа канарчета не е между живите, тъй като ураганният вятър през ранната есен на миналата година ги отвя безвъзвратно...........

Защо" може би"?Нещо не си сиурен,в изявленията си.Ураганият вятър нали ги е отвял?Заедно с клетките ли?И с дограмата?trush написа:Искрено съжалявам, че ,може би, вече, нито едно от заснетите в клипа канарчета не е между живите, тъй като ураганният вятър през ранната есен на миналата година ги отвя безвъзвратно...........

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта