Модератори: sandan, христо абаджиев

kanaryman написа:Колега ferab вие как мислите ,че човек може да ходи и да събира класни птици отвънка и да ги дава за по 10-20 лв...........................

doctora написа:Цената на птиците наистина е относителна. Не зная колегата за какви цени е чул, но аз лично продадох птиците си 100лв. мъжко и 50лв. женско. Предварително ги бях разпределил(за себе си) кое на кого ще дам(на хората които ми се обадиха). Знаех кое какво струва според генетиката и песента. Тези които прецених, че не стават отидоха за магазините. За това казах за моите птици на конкурса, че приблизително което съм очаквал, това и стана. Има малки разминавания, но това е в границите на нормалното. Имайте в предвид, че не съм толкова компетентен, въпреки не малкото години в които ги отглеждам. Повечето неща научих последните години.
Много ми е интересно, как колеги които никога не са отглеждали малиноа разбират от песента и. Да не говорим за слушане на качествени птици на живо. Според мен не е лесна работа разбирането и оценяването песента на малиноата...
[img][img]http://www.picvalley.net/u/2253/159906811510934909901298659309UcFt9jN0E599TfWOabmN_m.JPG[/img][/img]
Това са две от новите ми птиците, които не са много евтини!

Милко написа:doctora написа:Цената на птиците наистина е относителна. Не зная колегата за какви цени е чул, но аз лично продадох птиците си 100лв. мъжко и 50лв. женско. Предварително ги бях разпределил(за себе си) кое на кого ще дам(на хората които ми се обадиха). Знаех кое какво струва според генетиката и песента. Тези които прецених, че не стават отидоха за магазините. За това казах за моите птици на конкурса, че приблизително което съм очаквал, това и стана. Има малки разминавания, но това е в границите на нормалното. Имайте в предвид, че не съм толкова компетентен, въпреки не малкото години в които ги отглеждам. Повечето неща научих последните години.
Много ми е интересно, как колеги които никога не са отглеждали малиноа разбират от песента и. Да не говорим за слушане на качествени птици на живо. Според мен не е лесна работа разбирането и оценяването песента на малиноата...
[img][img]http://www.picvalley.net/u/2253/159906811510934909901298659309UcFt9jN0E599TfWOabmN_m.JPG[/img][/img]
Това са две от новите ми птиците, които не са много евтини!
д-р Христов не знам клко сте дал(със сигурност са доста скъпи), обаче като гледам фишовете-стрували са си парите
Много се радвам за стореното от д-р Христо Христов *Линия Янсен Гилбърд не е за подценяване повярвай ми.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта