Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

целия период

Модератори: sandan, христо абаджиев

целия период

Мнениеот kanar4ebs » Вто Окт 23, 2012 8:08 pm

миналата година пробвах да развадя моите канарчета но нищо не стана затова искам ако може да ми кажете всичко за за тях но задълбочено : всеки месец какво да им давам от кога да започна с подготовката за развадния сезон аз имам свое мнение но ако може да споделите и вашето :cool: каква храна да им давам и по колко абе въобще всичко което знаете мерси предварително мисля че отговорите ще бъдат полезни не само на мен :!: :wink:
kanar4ebs
потребител
потребител

Re: целия периот

Мнениеот sandan » Сря Окт 24, 2012 8:44 am

kanar4ebs написа:миналата година пробвах да развадя моите канарчета но нищо не стана затова искам ако може да ми кажете всичко за за тях но задълбочено : всеки месец какво да им давам от кога да започна с подготовката за развадния сезон аз имам свое мнение но ако може да споделите и вашето :cool: каква храна да им давам и по колко абе въобще всичко което знаете мерси предварително мисля че отговорите ще бъдат полезни не само на мен :!: :wink:

В раздела Развъждане има много информация относно този период и като цяло форума се напълни с достатъчно информация. Никой няма персонално да ти сервира всичко на готово.
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Назад към Певчески канари