Модератори: sandan, христо абаджиев

kremena300476 написа:Здравейте,имам мъжко жълто канарче,което по-принцип пее доста хубаво,но от около две седмици напълно спря.Издава понякога скрибуцащи звуци/предимно когато заспива/преди не го е правило/.Живо е подскача,храни се ,но не издава и наченки на пеене.Може ли да помоля за съвет и помощ.

Ами кажи на момичето със какво да лекува птицатаrefab написа:kremena300476 написа:Здравейте,имам мъжко жълто канарче,което по-принцип пее доста хубаво,но от около две седмици напълно спря.Издава понякога скрибуцащи звуци/предимно когато заспива/преди не го е правило/.Живо е подскача,храни се ,но не издава и наченки на пеене.Може ли да помоля за съвет и помощ.
Не знам какви точно са тези звуци, но понякога се получава нещо като "свирене" при дишане, което може да е признак на астма, но по-често е резултат от инфекция с паразит - кърлеж, който се поселва в дихателната тръба. Ако става дума за последното, има съответно ефикасно лечение, което елиминира този кърлеж.
недей само да поставяш диагнозата
доколкото съсм чел мненията ти си супер спец по канарчетатаОсобенно на тема клетки ти си бОГ 

refab написа:kremena300476 написа:Здравейте,имам мъжко жълто канарче,което по-принцип пее доста хубаво,но от около две седмици напълно спря.Издава понякога скрибуцащи звуци/предимно когато заспива/преди не го е правило/.Живо е подскача,храни се ,но не издава и наченки на пеене.Може ли да помоля за съвет и помощ.
Не знам какви точно са тези звуци, но понякога се получава нещо като "свирене" при дишане, което може да е признак на астма, но по-често е резултат от инфекция с паразит - кърлеж, който се поселва в дихателната тръба. Ако става дума за последното, има съответно ефикасно лечение, което елиминира този кърлеж.

kremena300476 написа:Здравейте,имам мъжко жълто канарче,което по-принцип пее доста хубаво,но от около две седмици напълно спря.Издава понякога скрибуцащи звуци/предимно когато заспива/преди не го е правило/.Живо е подскача,храни се ,но не издава и наченки на пеене.Може ли да помоля за съвет и помощ.
.Доктори кво да ги правиш.

stanil123 написа:kremena300476 написа:Здравейте,имам мъжко жълто канарче,което по-принцип пее доста хубаво,но от около две седмици напълно спря.Издава понякога скрибуцащи звуци/предимно когато заспива/преди не го е правило/.Живо е подскача,храни се ,но не издава и наченки на пеене.Може ли да помоля за съвет и помощ.
Кременче просто от много мерак си си вкарала канарчето в друга фаза на развитие.![]()
Скоро и повече перца ще има.А може и да има вече?![]()
РР Повечето начинаещи я допускат тази грешка.![]()
По-лошото е че двама дактори се вкючиха в твоята тема а не ти казаха нищо.После чакай тези доктори да ни лекуват животните.![]()
Единия прогнозира 4 заболявания другия инициали на пръстена иска.Доктори кво да ги правиш.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта