Сигорен сам че има и други хора които отглеждат Harz roller. 
Модератори: sandan, христо абаджиев
Сигорен сам че има и други хора които отглеждат Harz roller. 

vaerons написа:Все пак доста километри изминахме за да имаме сега тези птици .Сигорен сам че има и други хора които отглеждат Harz roller.

stoki-harceri написа:vaerons написа:Все пак доста километри изминахме за да имаме сега тези птици .Сигорен сам че има и други хора които отглеждат Harz roller.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fAyBDL1zOUA[/youtube]

rookie_gyn написа:Честито и успех, аз също много харесвам тази порода. Винаги съм имал поне една птица за колорит. Наесен предвиждам място за две двойки харцери, но освен на песента ще държа и на още една дреболийка - да са чисто жълти. Просто съм сантиментален.

На мен една от последните ми женски птици беше почти цялата зелена. Държа на цвета от чиста сантименталност както казах. Желая успех на всички колеги които се занимават с харцери за да мога да се сдобия с две двойки наесен.
rookie_gyn написа:Знам, че цвета няма значениеНа мен една от последните ми женски птици беше почти цялата зелена. Държа на цвета от чиста сантименталност както казах. Желая успех на всички колеги които се занимават с харцери за да мога да се сдобия с две двойки наесен.

falco написа:Извинявам се за горните 2 съобщения и ако може Админа да ги изтрие
Админ: Оправено

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта