ти си много различен от хората който знам от асоциацията браво .Модератори: sandan, христо абаджиев
ти си много различен от хората който знам от асоциацията браво .

nightingale написа:Аз просто се пошегувах. И шегата ми със сигорност , не е е по остра и обидна от твоето определение за него. Както и да е . Да не се джавкаме за глупости.

Aз обаче разбрах за какво става въпрос, иначе нямаше да се помъча да го коригирам (както в случаят с шегата ми) И за да не ми се сърди rim , ще му кажа : В семейство ''дроздови'' влизат няколко рода птици. До скоро се смяташе че luscinia или иначе казано славеите са птици от това семейство. Сега това е отхвърлено и двата славея -южният и северният се вписват в нов подраздел , който подраздел не е свързан пряко с дроздовете. Тази нова класификация е вследствие на най новите открития на орнитолозите ,които смятат че тези птици са еволюирали от други представители. В момента учените не доумяват защо при двата вида не се наблюдава кръстосване при все ,че ареалите им се припокриват. Номера е не само че славеят не може да се кръстоса с птица от семейство чинкови в което семейство влизат птиците от род serinus ами не може да се кръстоса и с най близкият си роднина. Тоест анатомично и етологично двата славея се разлиават толкова ,че не може да сме смесят. С две думи освен ,че канарчето не може да се кръстоса с дроздова птица , кръстосването между самите славеи не е възможно. Какво остава да се твърди за кръстоска между славей и канар.sandan написа:nightingale написа:Аз просто се пошегувах. И шегата ми със сигорност , не е е по остра и обидна от твоето определение за него. Както и да е . Да не се джавкаме за глупости.
Това което написах е продиктувано от собствения ми опит във форумите .
Преди две вечери написах едно мнение в един форум на пчелари и веднага започнаха да се сипят мнения от по -отворените без да са разбрали за какво става въпрос дори ,направо ме отказаха да пиша

nightingale написа:Aз обаче разбрах за какво става въпрос, иначе нямаше да се помъча да го коригирам (както в случаят с шегата ми) И за да не ми се сърди rim , ще му кажа : В семейство ''дроздови'' влизат няколко рода птици. До скоро се смяташе че luscinia или иначе казано славеите са птици от това семейство. Сега това е отхвърлено и двата славея -южният и северният се вписват в нов подраздел , който подраздел не е свързан пряко с дроздовете. Тази нова класификация е вследствие на най новите открития на орнитолозите ,които смятат че тези птици са еволюирали от други представители. В момента учените не доумяват защо при двата вида не се наблюдава кръстосване при все ,че ареалите им се припокриват. Номера е не само че славеят не може да се кръстоса с птица от семейство чинкови в което семейство влизат птиците от род serinus ами не може да се кръстоса и с най близкият си роднина. Тоест анатомично и етологично двата славея се разлиават толкова ,че не може да сме смесят. С две думи освен ,че канарчето не може да се кръстоса с дроздова птица , кръстосването между самите славеи не е възможно. Какво остава да се твърди за кръстоска между славей и канар.sandan написа:nightingale написа:Аз просто се пошегувах. И шегата ми със сигорност , не е е по остра и обидна от твоето определение за него. Както и да е . Да не се джавкаме за глупости.
Това което написах е продиктувано от собствения ми опит във форумите .
Преди две вечери написах едно мнение в един форум на пчелари и веднага започнаха да се сипят мнения от по -отворените без да са разбрали за какво става въпрос дори ,направо ме отказаха да пиша

Ограничено движение което води до по-голяма концентрация.rim написа:Защо клетките за обучение са по малки .
Всъщност размерите от значение ли са .
Какво се цели с малката клетка ?

nightingale написа:Ограничено движение което води до по-голяма концентрация.rim написа:Защо клетките за обучение са по малки .
Всъщност размерите от значение ли са .
Какво се цели с малката клетка ?

todpetrov написа:Аз си мислех ,че ако бяха големи колкото мътилниците по конкурсите ще трябва ако имаш повече от 10 канара да ходи човек с бус , а не с кола а у дома да има огромни помещения да им тъси място и затова са тези малките клетки .

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта