Модератори: sandan, христо абаджиев

. Значи ако са добри обстановките бързо (седмица две) ако са лоши може и да не пропее. Ние нашия канар много го глезиме. Пускаме го в къщата да си лети. Даваме му храна която е доста скъпа. Преди не пееше. Чак тая година се разпя като имаш предвид че го имам от 5 години. А е само 20 лева и е като камък здрав сега ще му зимаме женска да запазиме кръвта му.

Той за това е и интересен форума. Сигурен съм че преди да се рег-неш си прочел доста от мненията и си видял за какво става дума. Сега братле ще се помъча да ти помогна. Първо : въпросът ти е малко неправилно зададен. Няма непеещи канарчета. Говоря за здрави и правилно отглеждани птици. Най- общо вариянтите са два . Или певческа порода ,която не ти препоръчвам , защото се изискват наистина специфични грижи и особенности при намирането на подходящ партньор. Или канарче от цветните породи. Те са също добри певци и са подходящи за начинаещи любители. Сега е краят на сезона в който развъждачите разполагат с доста млади птици. Свържи се с някой от форума или върви на някой птичи базар и купувай. Относно роднинските връзки ,проблема е никакъв. Птиците за това имат пръстени. Желая ти успех . И без кисели физиономии и сърдите муцуни.manev912 написа:Явно тук няма да получа съвет или някаква конкретна помощ.Все пак благодаря за това,че писахте нещо.Като гледам няколко човека си пишете тук във форума и е обяснимо с това държание,нормално е да нямате повече посетители и участници.С отношението си към мен ме отблъсквате и аз преставам да бъда участник във форума Ви,а имах желание да получа помощ .Както и да е вече спирам.Всичко добро Ви желая и успех в начинанията Ви.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта