Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

канарите на r_rusev

Модератори: sandan, христо абаджиев

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 1:27 am

http://canaryfanclub.dir.bg/Адреса е,на сайта на членуващите каноровъди в клуб ОДЕСОС гр.Варна.
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 1:33 am

http://rusev.dir.bg/Това е адреса на" блога "ми.
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 2:06 am

Здраейте!Който се интересува ,и има желание,може да дойде и да види канарите, на живо.Заповядайте,добре дошли!
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот slona67 » Пет Фев 04, 2011 11:25 am

Поздрави и от мен, на гн.Русев, за каченото канарче. Не желая да правя анализ на песента на птицата, но с риск да си навлека негативи, ще кажа; Добра птица,малко над средно ниво с хубав северен, коко чи, тихо так. Прилични - чичи пър, лабаджи,йоли и фиско. Останалите строфи който изпълни, лично за мен- не добре изпяти,недовършени и замазани.Поздравления за расипа на чучулигата , макар да е изпълнен с не достатачна продължителност. За тембъра не може да се говори от запис .
Аватар
slona67
потребител
потребител

Мнениеот Iani » Пет Фев 04, 2011 1:53 pm

Сигурно slona67 е прав,но Румен заслужава комплименти за това ,че показва какво могат неговите птици.Лично аз им се наслаждавам.Той се стреми към обмяна на опит а не към конфронтация и явно приема похвали и критики.Нека повече колеги да покажат своите птици та да им се надладим :drinks:
Аватар
Iani
потребител
потребител

Мнениеот slona67 » Пет Фев 04, 2011 3:04 pm

Iani- в моя пост няма и намек за конфронтация, а само доброжелателна градивна критика.Според теб, каква насока и стимул за работа ще има човек който, мисли че е постигнал върхът? Не че се мисля за голям капацитет,но съм сигорен че, гн.Русев не желае само похвали, хвалбите в известен смисъл граничат с лицемерие.
Аватар
slona67
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 3:10 pm

Здравейте!Незная дали сте обърнали внимание, oще на 1-ва страница, на тая тема,има три линка на vbox7.com.Те са активни и на тях има друг запис на същото канарче( BG,ВН,10,27,036) .Записът от около 19 минути и затова е разделен на 3 части Орфей 1-1,Орфей 1-2,Орфей 1-3,като всяка част е качена на отделен линк.Трите линка са в три отделни писaния на r_rusev,които са едно след друго на 1-ва страница в тази тема.На адреса,който оставям има още какво да се види и как може да установи контакт с мен,който желае разбира се.http://rusev.dir.bg/?GDirId=e3667f1a284 ... d7cc77c05a
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 3:14 pm

Ето го адреса за контакти на r_rusev http://rusev.dir.bg/?GDirId=e3667f1a284 ... d7cc77c05a
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Пет Фев 04, 2011 3:18 pm

Към r_rusev - сигурно не остана вече никой, който да не е наясно, за адреса на блога, и качените клипове, в момента си пълните темата със излишни мнения
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 4:16 pm

Извинявам се за което.Не знаех,може би има лимит за съобщенията?!Пускам съобщенията,защото нямам никаква индикация ,че някой е забелязал линковете в темата и тези в блога.А и към клипа който се коментира, има линк, и там имам още 7 клипа в които има ,и други канарчета, а няма коментари за тях.Независимо какви.Относно пълненето на темата имам да наваксвам,защото близо 2г. не съм написал и ред.Ако съм сбъркал нещо ое един път извинения.Сега може би ще се получи?
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Пет Фев 04, 2011 5:21 pm

Ами няма проблем, само се разми много темата. По този начин едва ли ще има коментари на канарите, мисля че директното им качване за прожектиране във форума ще има по голям ефект, но както си решите.
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот r_rusev » Пет Фев 04, 2011 5:26 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uKBnRHh2FlE[/youtube][/youtube]
r_rusev
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Певчески канари