Похвалете се с качествени птици,качете ги тук да ги видят и чуят желаещите.На Фалко казвам най -отговорно че харцера НЯМА да достигне популярноста на ОРФЕЯ.А на Тишо казвам наздраве
.Модератори: sandan, христо абаджиев
Похвалете се с качествени птици,качете ги тук да ги видят и чуят желаещите.На Фалко казвам най -отговорно че харцера НЯМА да достигне популярноста на ОРФЕЯ.А на Тишо казвам наздраве
.

Орфеистите дори имате право на гордост .
Продуктът е ваш и гордоста ви е заслужена
Харесва ми обаче това , че с птицата се работи
Рекламата на харцери дали може да продължи без одумване на Орфей? Похвалете се с качествени птици,качете ги тук да ги видят и чуят желаещите.

vladimirov написа:Рекламата на харцери дали може да продължи без одумване на Орфей? ...................
Все пак, имай предвид, че още в заглавието съм сложил въпросителен знак, а после съм подчертал!, че думата "грубоватост" вероятно е силна, в случая!... Освен това съвсем смирено направих категорична уговорка, че не съм чувал на живо добри представители на породата Орфей, още повече, че аз имам резерви към всички нехарцролери, не изрично и само към Орфей!...
ТЕРИЕР написа:Хармония при песента харцролера категорично не, за мен е равно на монотонност и скука. Грубоватост при останалите певчески породи? Еми колега ти косвено квалифицираш доста хора тук като поне като музикални инвалиди!!! Всичко е много, много субективно и това възприятие на песента харцролера на при теб идва от типа на нервната ти система. Ти си супер спокоен и леко мелонхоличен човек, оттам идва и "проблема" с грубата песен на Орфея /примерно/,което те дразни. Дано не се обидиш за директният ми и откровен отговор.
Не е така - за "музикалните инвалиди", защото някой може да пее вярно и добри, общо взето, песни, но ако уредбите се надуят високо и ако има от време на време викове и крясъци* (има ги в някои видове музика), тогава вече се върви към "грубоватост"!

ТЕРИЕР написа:Хармония при песента харцролера категорично не, за мен е равно на монотонност и скука...................

r_rusev написа:refab.имам съмнение ,че и водораслите ти пречат да се концентрираш

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта