Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нац. конкурси за т. нар. БПК 'Орфей'- Варна и Пловдив

Модератори: sandan, христо абаджиев

Мнениеот ивайло » Вто Фев 01, 2011 11:59 pm

Нека тези спорове се пренесат на арената за състезания , пред съдиите .Няма смисел да си мериме , оная работа
изследвайте птиците те са най интересните същества
ивайло
потребител
потребител

Мнениеот Христо Чакмаков » Сря Фев 02, 2011 12:25 pm

Колега или колежке ANELI,което и да е вярното,немога да Ви разбера в цитираният от Вас мой пост КЪДЕ съм казал,че тази птица не заслужава своята награда. :think: :think: :think: Единственият ми коментар беше ,че е крайно време НАКО да пусне запис на свойте ШАМПИОНИ във форума,както направи БАДП.Още веднъж моите лични комплименти към г-н.Vladimirov,като единствен член на НАКО той пусна запис на своята птица.Към онзи момент нямаше никой от отговорните лица в НАКО,които да поеме инициативата и да представи на широката и интересуваща се аудитория свойте ШАМПИОНИ.Отностно оценката на птицата,аз съм последният човек които може да и даде оценка,на конкурса е имало лицензирани съдий и те са си казали думата,а останалото са мнения и коментари на колеги съпричастни с канарчето ОРФЕЙ неговата съдба и развитие.БЛАГОДАРЯ ВИ.
Христо Чакмаков
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Сря Фев 02, 2011 2:21 pm

Здравейте!В темата" канарите на r_rusev"има три линка .Азсъщо членувам в НАКО !?Канарчето се класира на 4-то място на регионалния конкурс на НАКО гр.Варна.На националния конкурс на НАКО гр.Варна ,проведен на 08. и 09. 01.2011г.за мое най-голямо съжаление,не запя! Шампионите за 2011г. са три канара,а има още много други.По мое мнене и те имат право на публичност във форума.Сигурен съм,че ще има и още много добри изпълнения.Защо да не ги видим?Това е, по мое мнение, един вид споделяне на опит .И малко грубо казано,да си "начешем крастата". Все пак поне за мен е само хоби,и ако не друго трябва да направим така,че да ни доставя удоволствие.
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот Христо Чакмаков » Сря Фев 02, 2011 3:26 pm

Ако колегите проявяват интерес при мен имам записите от Регионалният Асеновградски конкурс и от Националният в Пловдив,при желание да бъдат видяни и чути птиците с помоща на приятели,ще качим записи на птици.
Христо Чакмаков
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Сря Фев 02, 2011 8:20 pm

Здравейте!Ако имате записите,и имате възможност, качвайте ги във форума.Ако имате и други ,дори да не са на премирани птици,какво от това?Дайте да ги видим.Един вид обмяна на опит,"сверяване на часовниците" и в крайна сметка популяризиране на канарчето Орфей! На 7-ма страница Vladimirov ,e качил 2 клипа на канарчето, с което участва на националния конкурс на НАКО Варна 2011г.В линка, който е приложил има много интересни неща.Вижте,ако не сте го гледали.Няма да сбъркате!
r_rusev
потребител
потребител

Мнениеот r_rusev » Сря Фев 02, 2011 8:50 pm

Здравейте!Изпoлзвам тази тема,защото е мnого посщавана,за да кажа ,че аз си качвам моите клипове на сайта ,на потребителите r_rusev .В категория "ВРЪЗКИ" има линкове,където са видео клиповете.В категория ВИДЕО също така.А иначе, адреса на блога ми в интернет,е rusev.dir.bg.Прдварително ви благодаря за вниманието!?Приятно гледане. ПП Също така благодаря на Vladimirov, и се надявам, че няма да има нищо напротив,за това,че съм използвал негвия линк във форума,за моя блог rusev.dir.bg.
r_rusev
потребител
потребител

Re: Нац. конкурси за т. нар. БПК 'Орфей'- Варна и Пловдив

Мнениеот tgi64 » Пет Апр 15, 2011 2:31 pm

Ето две от птиците участвали на НАКО Варна 2010 г.

tgi64
потребител
потребител

Мнениеот slona67 » Съб Апр 16, 2011 11:02 am

Поздравления за птиците на Тодор Игнатов от гр.Пазарджик, с пожелание за първо място тази година! :| :| :|

Едно въпросче(не към Тодор)-колко задължителни и колко свободни строфи, изпълнява първата птица.
Втория клип не се отваря!
Аватар
slona67
потребител
потребител

Мнениеот g.ganev » Съб Апр 16, 2011 7:05 pm

Нямам поглед върху певческите канари,но като слушам това ми се пълни душата и се пренасям сред природата.Браво .
Изображение
Аватар
g.ganev
потребител
потребител

Предишна

Назад към Певчески канари