Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Изгубено вълнисто папагалче

Модератор: nikigeen

Изгубено вълнисто папагалче

Мнениеот rincewind » Чет Авг 12, 2010 6:06 pm

Здравейте

ОТ 2 години имам 2 женски папагалчета(и двете вълнисти), в една клетка са и се разбират по съседски.

За мое огромно учудване, днеска видях че до клетката им(на терасата) се е настанило едно мъжко вълнисто папагалче, очевидно изпусанато от собственика(нарочно или не...?), с около няколко години по-младо от тях.(съдя за годините по състоянието на "носа" му, неговият е като на женските в деня на купуването им).

В момента то се намира в клетката им(преди обитавана от 4 папагалчета... има място за всички).

Тъй като не съм се занимавал сериозно с отглеждането им, да признавам че освен най-основното, друго не съм правил, искам да попитам какво да правя в момента?

Т.е. един вариант е да се опитам да издиря на кого е папагалчето и да му го върно живо и здраво.(става дума за Сливен)
Друг вариант е да взема втора клетка и да се надявам на чудо, че новото папагалче ще се сноши с някое от женските.( а това може ли да стане при такава разлика в годините?)
Ше съм ви много благодарен ако някой помогне и ми каже как може да се постъпи в такъв момент.
rincewind
потребител
потребител

Мнениеот Галин Господинов » Чет Авг 12, 2010 7:47 pm

Това за годините не е проблем. Но незнам защо се пуска нова тема..... има теми за вълнисти папагали.
Но няма значение, няма и обект, просто мисъл обременена от желание, погубено от сетивата....
Аватар
Галин Господинов
потребител
потребител

Мнениеот rincewind » Чет Авг 12, 2010 9:01 pm

Мерси много за отговора : )

Съжалявам че съм пуснал нова тема, ще гледам вече да пиша където трябва. : (
rincewind
потребител
потребител

Мнениеот manastar13 » Вто Авг 31, 2010 11:33 am

Бате ега да го намериш. :( :( :(