Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Имам проблем с вълнистите папагали

Модератор: nikigeen

Имам проблем с вълнистите папагали

Мнениеот ilhi77 » Вто Юни 01, 2010 5:03 pm

Вълнистите ми папагали имат чревно разстройство. Изпражненията са воднисти и бледи на цвят . Давам им лекарство което ми го дадоха от ветеринарна аптека днес е втория ден имам чувството че те още повече започнаха да се изхождат и по водниста им са изпражненията. Лекарството се казва Квинокол.
ilhi77
нов
нов

Re: Имам проблем с вълнистите папагали

Мнениеот Crawlerr. » Вто Сеп 21, 2010 9:27 pm

ilhi77 написа:Вълнистите ми папагали имат чревно разстройство. Изпражненията са воднисти и бледи на цвят . Давам им лекарство което ми го дадоха от ветеринарна аптека днес е втория ден имам чувството че те още повече започнаха да се изхождат и по водниста им са изпражненията. Лекарството се казва Квинокол.
може аз имам два валнисти папагала и те са болни и неможах да ги излекувам и двата само единия за съжеление другия умря :think: :think:
Crawlerr.
нов
нов

Мнениеот nikigeen » Пон Сеп 27, 2010 6:10 pm

Моля пишете във съществуващите вече теми за вълнисти папагали
Николай Николов ,Кюстендил - (+359)898 60 11 33

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл
Аватар
nikigeen
Модератор
Модератор

Назад към Папагали