Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

korelkata mi

Модератор: nikigeen

korelkata mi

Мнениеот em4eto » Нед Яну 30, 2011 4:45 pm

здравейте незнам дали тук трябва да пусна тази тема за което се извинявам но искам да ви попитам дали е нормално папгала ми да пее по цял ден
em4eto
нов
нов

Мнениеот bhopz » Съб Фев 12, 2011 2:03 pm

Как така по-цял ден? НЕ спира да пее?...Ами може да му харесва..Би трябвало да е НОРМАЛНО ; )
Неразделкии .. <3
Аватар
bhopz
потребител
потребител

Re: korelkata mi

Мнениеот Paulina » Нед Фев 13, 2011 6:26 am

em4eto написа:здравейте незнам дали тук трябва да пусна тази тема за което се извинявам но искам да ви попитам дали е нормално папгала ми да пее по цял ден

Според мен е нормално - с голяма вероятност имаш половозряла мъжка птица , която си търси женска !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nikigeen » Нед Фев 13, 2011 9:47 pm

Поради многото съществуващи теми за корели ,нова не е нужна .Моля ползвайте търсачката преди да създавате нова тема ,за да проверявате за съществуващи
Николай Николов ,Кюстендил - (+359)898 60 11 33

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл
Аватар
nikigeen
Модератор
Модератор

Назад към Папагали