Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ПАПАГАЛАТ МИ Е МНОГО ЗЛЕ

Модератор: nikigeen

ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ПАПАГАЛАТ МИ Е МНОГО ЗЛЕ

Мнениеот ZOMBITO » Съб Апр 16, 2011 8:32 pm

Имам папагал Какарики.От няколко месеца имаме проблем с кра4етата му.Запо4наха да му се схваштат все едно 4е се вдарвяват.Заведохме го на лекар дадоха ни антибиотик и витамини, но резолтат никакав.Така и неразбрахме какво му е .В момента ве4е едното му кра4е изобщо не работи.Седи само на дьното на клетката и има дни в които диша тешко.Ина4е има апетит и си яде много добре.Но на вит си ли4и 4е не е добре.Ве4е не мога да го гледам как се мь4и,а ветеринарят явно незнаеше какво му е.От Пловдив сме . :(
ZOMBITO
нов
нов

Re: ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ПАПАГАЛАТ МИ Е МНОГО ЗЛЕ

Мнениеот david_67 » Съб Апр 16, 2011 9:06 pm

ZOMBITO написа:Имам папагал Какарики.От няколко месеца имаме проблем с кра4етата му.Запо4наха да му се схваштат все едно 4е се вдарвяват.Заведохме го на лекар дадоха ни антибиотик и витамини, но резолтат никакав.Така и неразбрахме какво му е .В момента ве4е едното му кра4е изобщо не работи.Седи само на дьното на клетката и има дни в които диша тешко.Ина4е има апетит и си яде много добре.Но на вит си ли4и 4е не е добре.Ве4е не мога да го гледам как се мь4и,а ветеринарят явно незнаеше какво му е.От Пловдив сме . :(

На колко години е какарикито?
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот eagle007 » Съб Апр 16, 2011 10:11 pm

и аз това исках да попитам... може би просто времето му е дошло
eagle007
потребител
потребител