Модератор: nikigeen

misho208 написа:Здравеите,има ли някои които да отглежда този вид -Bolborhynchus aurifrons, и как се казват на Български,аз от Холандски(Citroen Parkiet) си го превеждам като лимонени-цитронови папагали. Тук са доста популярни и могат да се отглеждат целогодишно във външна волиера

Paulina написа:misho208 написа:Здравеите,има ли някои които да отглежда този вид -Bolborhynchus aurifrons, и как се казват на Български,аз от Холандски(Citroen Parkiet) си го превеждам като лимонени-цитронови папагали. Тук са доста популярни и могат да се отглеждат целогодишно във външна волиера

misho208 написа:..... характерното за тях е че гнездят на много тъмно и кутията за гнездене се прави с 3 прегради с отвори по 5 см на всяка и те снасят във най вътрешната.

misho208 написа:г-н Ганев, вие развъждали ли сте тези птици аз доколкото успях да си преведа няма нищо сложно но дали стават за отглеждане във външни волиери целогодишно, характерното за тях е че гнездят на много тъмно и кутията за гнездене се прави с 3 прегради с отвори по 5 см на всяка и те снасят във най вътрешната.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта