Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Говорят ли папагалите

Модератор: nikigeen

Мнениеот nightingale » Пет Юли 31, 2009 9:24 pm

Няма пъстри александри. :wink: А и тези папагали са едни от най- слабите оратори.Така,че моят съвет е : не се спирай на тях
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Съб Авг 01, 2009 7:59 pm

nightingale e прав - не се спирай на тях ! Птиците са и доста шумни . Но честно казано големият Александър ( Psittacula eupatria ) е по хубав от малкият Александър ( Psittacula krameri ) . Всъщност не знам дали птиците в България се наричат така :think:

Ето ти едно клипче от youtube , ако се поровиш там ще намериш и други .

http://www.youtube.com/watch?v=g1eQiKgqzaM

:drinks:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

здравейте :)

Мнениеот KriSsie » Нед Авг 02, 2009 12:01 pm

Благодаря ви много за информацията :cool: Сега съм се спряла на Амазона,тъй като колега на баща ми има такъв и много доволен.Вече почти убедих нашите да ми вземат ии.. да се надяваме,че ще е скоро :):P:P Благодаря отново :)
KriSsie
нов
нов

Re: Говорят ли папагалите

Мнениеот JaKeD » Нед Юли 03, 2011 10:41 pm

Аз имах корела,но почина :( сега си купих какарики,на 1 седмица и не е свикнало с мен.Като му слагам да ям и само се катери по покрива на клетката,иначе е много интелигетно и красиво,обръща се на името си и веднага се качва на кацалките да види кой го вика.Пуснах го 1 път,но още е много стресиран и едвам си го прибрах.Иначе корелата ми много ме обичаше и беше много спокойна,още от вратата ме осещаше и започваше на кряка.Но какарикито ми се струва по интелигетно заради номерата които прави :cool: Надявам се да свикне с мен и да го науча да си казва името :wink:
JaKeD
потребител
потребител

Re: Говорят ли папагалите

Мнениеот desislava todorova » Вто Фев 26, 2013 4:34 pm

здравейте;имам жако от 2 месеца.много четох за скубенето и разбрах горе долу нещо.моя си доиде ускубан на врата .сега му излизат малки пухчета и той пак ги скубе.искам да разбера как се учат да говорят.мисля че е на 4 години.така ми каза последния собственик.свири най различни сигнали имитира аларма на кола пиратка даже излая като куче мялка но не говори казва само коко и ко и ко ко ко .трябва ли му още време да ни опознае .има ли начини никаде не прочитам.дава само да го галиме по главичката .и ни ухапа цялото семейство по веднъж.много му говоря а той само си отваря човката и върти езика.благодаря за коментарите предварително.пише че лесно се учат от деца имам и деца но нищо.
desislava todorova
нов
нов

Предишна

Назад към Папагали