Buggy написа:Имам въпрос.Бебетата ми корели са на около 10 дни а са много малки за възраста си.Едното тежи 21 г. другото 31 г.Очите са им още затворени и акак цели несмляни зърна?Какво се случва? Давам на родителите хляб,варено яйце ,морков..В чуждестранен форум ми казаха че малките не получават достатъчно течности и че трябва ръчно подхранване.
Не знам колко точно трябва да са тежки малките - между 21 и 31 грама е огромна разлика , което ще рече , че по-лекото е явно и по-младо ....
Махни хляба , та даже и яйцето - семена , вода , настъргани моркови и парчета ябълка е достатъчно . Ако ти се намира купешка яйчена храна я предостави на родителите . С ръчно подхранване ще навредиш на малките . В чуждестранният форум на какъв език пишеш ? Сигурен /на ли си , че несмляните семена не са "изплюти" от родителите , когато са хранили потомството ? Чела съм за малки , които са отворили очите си на 15-тия ден - за това не се притеснявай !

Тя е видено корифей измежду екзотиците ,още повече измежду диетолозите тясно специализирали се.Направо ме разсмя
"..........парчета ябълка е достатъчно".
Остава и круши да им пуснете...... Направо ще залеят като жатварски стомни........И това ще е краят им.Но вече наистина от дехидратация.
: От кога ябълката води до дехидратация , освен , ако не е приготвена за ошав