Модератор: nikigeen

ivobaroveca написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82_%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BB
Най-добре прочети това внимателно и кажи после кой лъже

А клетката ми не предрасполага да слагам друга къщичка вътре.Чакам с нетърпение някой да ми пише.

david_67 написа:Моят съвет е ,ако не снася повече махни е тези яйца и я остави да снесе наново ! Вече положението ще е по различно от това при първото снасяне!
Интересно е как сама двойка снася яйца !Това е по описанието на баровеца!

ivobaroveca написа:david_67 написа:Моят съвет е ,ако не снася повече махни е тези яйца и я остави да снесе наново ! Вече положението ще е по различно от това при първото снасяне!
Истината е че каквото и да направи няма да излезе от тях добра развъдна двойка, но не исках да я отчайвам.Дано да не съм прав. А ако прочетеш малко по-назад пише просто че това е много по-трудно, а не че е невъзможно.Интересно защо останах с убеждение че в една друга тема си се съгласил с nightingale че ти също си отглеждал твоите птици на ято,макар и преградени по двойки.

david_67 написа:ivobaroveca написа:david_67 написа:Моят съвет е ,ако не снася повече махни е тези яйца и я остави да снесе наново ! Вече положението ще е по различно от това при първото снасяне!
Истината е че каквото и да направи няма да излезе от тях добра развъдна двойка, но не исках да я отчайвам.Дано да не съм прав. А ако прочетеш малко по-назад пише просто че това е много по-трудно, а не че е невъзможно.Интересно защо останах с убеждение че в една друга тема си се съгласил с nightingale че ти също си отглеждал твоите птици на ято,макар и преградени по двойки.

За което съм много доволна.А дали ще стане нещо от птичетата е Божа работа.Аз просто не желая да правя бизнес с птици,искам само да не се чувствам виновна към МАКСИ (женската) че не съм и позволила да си прояви майчинските чувства.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта