Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Днес забелязах,че пилето ми се изхожда не с зелено,а с кафяво и полу течно.Дреме,но не постоянно ...Аз съм настинала дали може да прихване нещо или ааз от него.Много се притеснявам да не му се случи нещо така свикна с мен....
Вземи мрки..заведи го на ветеринар или купи високо спектърен антибиотик .. като например Tabernil .. но вземай мерки бързо .. P.S това което ти казах важи за Корели..а за друге пернати - не знам .. (ако бъркам нещо в това по-горе , компетентнети да поправят )
Започнаха да му падат и пера на последък примерно на месец по едно перо А СЕГА МУ ПАДНА И ГОЛЯМО ПЕРО ОТ ОПАШКАТА,а сега като огледах видях че има 4 пера по-малки КАкво му е
В момента е пролет и е нормално всяка птица да мине през периода линеене . Не се притеснявай относно перата .. а с ветеринаря и лекарствата какво става ?