Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Въпрос за къпането

Модератор: nikigeen

Въпрос за къпането

Мнениеот Witch_Creature » Съб Май 01, 2010 9:11 pm

Здравейте :) Ами аз исках да попитам по компетентните дали сезона вече е подходящ да предложим баня на своите пернати :cool: понеже моята Корела е в период на линеене (мисля че е нормално през пролетта и ако греша ме поправете) бях чела някъде че когато линеят е добре да се къпят .. та дали да изкъпя моя пернат любимец или има опастност да го простудя :think: Ако знаете още специални грижи за линеещи пернати моля да споделите :cool:
Аватар
Witch_Creature
потребител
потребител

Мнениеот kiko_vd » Пет Май 21, 2010 2:05 pm

Така сега вече можеш да къпеш папагалчето си по често. Хубаво е водата да е топла. След като се изкъпе папагалчето задалжително е да ни го оставяш на течение , защото ще настине!
kiko_vd
потребител
потребител

Мнениеот kiko_vd » Пет Май 21, 2010 2:05 pm

kiko_vd написа:Така сега вече можеш да къпеш папагалчето си по често. Хубаво е водата да е топла. След като се изкъпе папагалчето задалжително е да не го оставаш на течение , защото ще настине!
kiko_vd
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пет Май 21, 2010 10:07 pm

Не си къпи корелата !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот kiko_vd » Пет Май 21, 2010 10:20 pm

Ха ха , защо да не я къпе ? ти не се ли къпеш ? Трябва да има хигиена. Трябва да се къпе , но не много често.
kiko_vd
потребител
потребител

Мнениеот kiko_vd » Пет Май 21, 2010 10:21 pm

kiko_vd написа:Ха ха , защо да не я къпе ? ти не се ли къпеш ? Трябва да има хигиена. Трябва да се къпе!
kiko_vd
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пет Май 21, 2010 10:23 pm

kiko_vd написа:Ха ха , защо да не я къпе ? ти не се ли къпеш ? Трябва да има хигиена. Трябва да се къпе , но не много често.

Корелите не обичат да се къпят . Това ги стресира , когато се прави против тяхната воля ! Най-много от време на време се напръскват с пулверизатор ( в стайни условия ) , но нищо друго !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот kiko_vd » Пон Май 24, 2010 12:19 pm

Как ще се стресират като те самички си влизат в ваничката със вода ? Не знам от каде си го чела ,но това не е вярно!
kiko_vd
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пон Май 24, 2010 12:42 pm

kiko_vd написа:Как ще се стресират като те самички си влизат в ваничката със вода ? Не знам от каде си го чела ,но това не е вярно!

Щом така мислиш . . .
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Witch_Creature » Съб Май 29, 2010 11:27 am

Ами попринцип и аз знам че Корелите се стресират при къпането и е така но само когато е на сила.Маоята обожава да се къпе :D само като види ваничката и тича вътре
Аватар
Witch_Creature
потребител
потребител

Назад към Папагали