Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Неразделки-папагали

Модератор: nikigeen

Неразделки-папагали

Мнениеот zzz » Пон Юли 26, 2010 9:38 pm

Здравейте на всички! Искам да ви попитам нещо.От седмица имам папагал-вид:неразделки;подвид:розовобузест(розовогушев). Искам да ми кажете как мога да разбера полът на папагалчето.

Ако някой има отговор да ми пише в тази тема на meil ми или на лични съобщения. Благодаря предварително! :)
zzz
потребител
потребител

Re: Неразделки-папагали

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Пон Юли 26, 2010 10:59 pm

zzz написа:Здравейте на всички! Искам да ви попитам нещо.От седмица имам папагал-вид:неразделки;подвид:розовобузест(розовогушев). Искам да ми кажете как мога да разбера полът на папагалчето.

Ако някой има отговор да ми пише в тази тема на meil ми или на лични съобщения. Благодаря предварително! :)

Можеш ди ни го представиш със снимка.Все някой ще помогне.
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пон Юли 26, 2010 11:14 pm

май никой не чете правилата има тема за неразделките :!
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот nikigeen » Вто Юли 27, 2010 5:49 pm

Мъро е прав.Заключвам темата и моля да продължите в същестуващата тема за неразделките
Николай Николов ,Кюстендил - (+359)898 60 11 33

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл
Аватар
nikigeen
Модератор
Модератор

Назад към Папагали