Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

проблем с двойка вълнисти папагали

Модератор: nikigeen

проблем с двойка вълнисти папагали

Мнениеот nikilaaa » Сря Май 11, 2011 8:39 pm

имам въпрос.от скоро си зех два папагала и от както съм ги зел седат само но горната кацалка.издават само един звук и то много рядко и злизат само когато ще ядат.сложил съм им къщичка за гнездено но май не са влизали.може ли да ми помогнете.
nikilaaa
потребител
потребител

Re: проблем с двойка вълнисти папагали

Мнениеот Paulina » Сря Май 11, 2011 9:17 pm

Да , можем . Остави птиците да свикнат с новата обстановка и да опознаят всичко около тях . Когато се отпуснат ще са по-активни . Колко време им трябва да се адаптират ли ? Това решават птиците сами !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Сря Май 11, 2011 10:23 pm

Paulina написа: Колко време им трябва да се адаптират ли ? Това решават птиците сами !

Птиците нищо не решават. :D Това зависи от средата ,в която се намират и от начинът на отглеждане.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Чет Май 12, 2011 6:15 pm

nightingale написа:Птиците нищо не решават. :D Това зависи от средата ,в която се намират и от начинът на отглеждане.

Това си е твое мнение ! Респектирай и останалите - независимо от това , дали ги намираш за правилни или не !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nikilaaa » Пет Май 13, 2011 5:33 pm

мерси за отговорите
nikilaaa
потребител
потребител

Назад към Папагали