Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Клетката на моето валнисто папагалче

Модератор: nikigeen

Клетката на моето валнисто папагалче

Мнениеот Aleks » Чет Авг 25, 2011 10:22 pm

Здравейте, съжалявам ако има друга като тази тема но все пак искам да опитам. Имам едно вълнисто папагалче. Притеснявам се клетката да не му е малка. Пиеше моля ви.!! Папагалчето ми е на около 6-7 месеца. И вече съм го научил да си казва името. Помогнете ме ако трябва да копувам друга клетка или ми кажете горе долу какъв размер трява да е за ЕДИН вълнист папагал отглеждам си го в 3 стаен апартамен.
Aleks
потребител
потребител

Re: Клетката на моето валнисто папагалче

Мнениеот Antonio » Чет Авг 25, 2011 10:24 pm

Aleks написа:Здравейте, съжалявам ако има друга като тази тема но все пак искам да опитам. Имам едно вълнисто папагалче. Притеснявам се клетката да не му е малка. Пиеше моля ви.!! Папагалчето ми е на около 6-7 месеца. И вече съм го научил да си казва името. Помогнете ме ако трябва да копувам друга клетка или ми кажете горе долу какъв размер трява да е за ЕДИН вълнист папагал отглеждам си го в 3 стаен апартамен.

Е,би ли казал сегашните размери ? :) Или поне да я снимаш.
Поздрави.
Antonio
потребител
потребител

Мнениеот Aleks » Чет Авг 25, 2011 11:06 pm

Antonio написа:
Aleks написа:Здравейте, съжалявам ако има друга като тази тема но все пак искам да опитам. Имам едно вълнисто папагалче. Притеснявам се клетката да не му е малка. Пиеше моля ви.!! Папагалчето ми е на около 6-7 месеца. И вече съм го научил да си казва името. Помогнете ме ако трябва да копувам друга клетка или ми кажете горе долу какъв размер трява да е за ЕДИН вълнист папагал отглеждам си го в 3 стаен апартамен.

Е,би ли казал сегашните размери ? :) Или поне да я снимаш.
Поздрави.

Razbira se, 26/32,5/43
Aleks
потребител
потребител

Мнениеот Aleks » Пет Авг 26, 2011 1:03 am

височина 43 ; ширина 26 ; дължина 33
Aleks
потребител
потребител

Мнениеот Antonio » Пет Авг 26, 2011 8:32 am

60см х 30см х 45см.Тези размери са за не повече от две вълнисти папагалчета,но като твойто е едно може и по-малка.Не знам точно за едно вълнисто папагалче размерите на средна за него клетка. :think:
А и би ли дал снимка,за да видя как си 'устроил' клетката на папагалчето.
Antonio
потребител
потребител

Мнениеот Aleks » Пет Авг 26, 2011 10:02 pm

Antonio написа:60см х 30см х 45см.Тези размери са за не повече от две вълнисти папагалчета,но като твойто е едно може и по-малка.Не знам точно за едно вълнисто папагалче размерите на средна за него клетка. :think:
А и би ли дал снимка,за да видя как си 'устроил' клетката на папагалчето.

имаш ли скаип че ми е по лесно?
Aleks
потребител
потребител

Назад към Папагали