Модератор: nikigeen

Aleks написа:Здравейте, съжалявам ако има друга като тази тема но все пак искам да опитам. Имам едно вълнисто папагалче. Притеснявам се клетката да не му е малка. Пиеше моля ви.!! Папагалчето ми е на около 6-7 месеца. И вече съм го научил да си казва името. Помогнете ме ако трябва да копувам друга клетка или ми кажете горе долу какъв размер трява да е за ЕДИН вълнист папагал отглеждам си го в 3 стаен апартамен.

Antonio написа:Aleks написа:Здравейте, съжалявам ако има друга като тази тема но все пак искам да опитам. Имам едно вълнисто папагалче. Притеснявам се клетката да не му е малка. Пиеше моля ви.!! Папагалчето ми е на около 6-7 месеца. И вече съм го научил да си казва името. Помогнете ме ако трябва да копувам друга клетка или ми кажете горе долу какъв размер трява да е за ЕДИН вълнист папагал отглеждам си го в 3 стаен апартамен.
Е,би ли казал сегашните размери ? :) Или поне да я снимаш.
Поздрави.

Antonio написа:60см х 30см х 45см.Тези размери са за не повече от две вълнисти папагалчета,но като твойто е едно може и по-малка.Не знам точно за едно вълнисто папагалче размерите на средна за него клетка.![]()
А и би ли дал снимка,за да видя как си 'устроил' клетката на папагалчето.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта