Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Проблем с перата

Модератор: nikigeen

Проблем с перата

Мнениеот Witch_Creature » Нед Сеп 11, 2011 12:31 am

Здравейте! Ако има такава тема се извинявам, но не открих точно като моя проблем. Имам женска Корела от 2 години и половина. Досега не съм имала такъв проблем с нея. Забелязах, че под крилата има няколко плешиви участъка. Днес я наблюдавах и все се чопли там. Може би сама е отскубнала перата си, но попринцип и се объща доста внимание и никой не е забелязъл да го прави. Попринцип когато я вземем на нас винаги кълве влакната на дрехите ни. Това някакъв признак на нервност ли е? Напоследък има много скандали вкъщи и възможно ли е да се дължи на това. Докато пиша това я видях, че откъсна 2-3 пера от същото място :( Моля ви посъветвайте ме. Да и купя ли някакви витамини или ? Много я обичам и не искам да я загубя. Разчитам на вас
Аватар
Witch_Creature
потребител
потребител

Re: Проблем с перата

Мнениеот Buggy » Пон Сеп 12, 2011 12:51 am

Може да линее(сменя пера).Ако е това,увеличета дажбата на зеленчуци и витаминни добавки във водата.
Buggy
потребител
потребител

Назад към Папагали