Това са моите финки моля да кажете каква точно порода са и дали всичките са еднакви! Единия чифт са с качулки а другият обикновени! Ето няколко снимчици!

Извинявам се за лошото качество на снимките
Поздрави: Мира
Модератор: nikigeen

Mira_Petrova написа:Благодаря ти Paulina ти разбираш от тези неща, би ли ми казала като гледаш клетката и разположението на нещата в нея как съм се справила с обзавеждането им ? И клетка нали не е малка защото мислех още едно чифтче да си взема естествено ще взема и нова кошничка! Другият ми чифт мисля да е бял имаше ги на Подуяне (София) и мисля че са същите, шарката им беше същата като изключим преобладаващия ги цвят който е бял. Дали ще се смесят? И дали се опитомяват като папагала? Благодаря ти предварително!

на Серамките си не давам царевица, че им е едра пък на Финките изобщо, но ако сметнеш за добре ще им дам
Купено нищо!!! Не изглеждат, защото ги бях пускала из стаята ми и като кацнат някъде аз ги хващам, те не са свикнали да летят толкова и бързо се изморяват. Иначе не дават да ги пипне човек! Благодаря ти за всичко Paulina аз мисля, че ти си наистина много добра в тази област и ценя съветите ти! Може ли да попитам в момента какви птици (изобщо) отглеждаш и имаш? ТЕРИЕР написа:Неправилно са разположени кацалките и гнездилките, не е нужна и люлка. Остовърха клетка не е практична за размножаване. Вземи си по голяма правоъгълна клетка с вратички за външни гнездилки.

Ябълка още сега ще им дам! Животните и всичко около тях струва пари Мира , "по тънката лайсня" не е правилният начин !

но ето вече има причина! Доста време чаках финките ми да си направят люпило но не стана. Първият път едната женска снесе 2 яйца мъти ги 2 или 3 дни и после 2 седмици не е лежала върху тях и аз ги махнах. След това пак имаше 2 яйца обаче мен ме нямаше в къщи за 1 седмица и мама мислила че имат храна а то било люспи и женската дето мътеше и един друг мъжки бяха умрели, след това си взех друга женска, та станаха 1 мъжки и 2 женски и не след дълго вече имаха 5 яйца! Измътиха се 3 пиленца, имаше само едно неоплодено яйце а другото го бяха счупили малко преди да се измъти за което много се ядосвам! Пиленцата за мое щастие от вчера излизат от кошничката (happy) още не са се оцветили за да разбера полът им, но мисля че ще бъдат 2 мъжки и 1 женско но да видим! Ще кача и снимки тези дни но сега не мога защото съм в час

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта