, той си развъжда гъските и никой не му търси бройката , важното е като дойдат големците да има гъска в тавата и дробче , пък после стрелят по сърничките и еленчетата 

. Обаче нещо му беше трудно да диша и отиде под ножа.Като му одрязах главата и изкарах свирката от гърлото!Ако и на вас се е случвало нещо интересно, споделете го!

е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалка
Колега каква порода са ти гъските
ElGato написа::D е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалкаКолега каква порода са ти гъските

Cole написа:ElGato написа::D е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалкаКолега каква порода са ти гъските
Гъските ми са местна порода- има и бели и сиви!
!

ElGato написа:Гъските трябва да ти са дребнички за да може мускусният паток да ги качва, щото като гледам моят мускусен паток ще му трябва стълба за да се качи на гъските

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта