Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Гъски

Модератори: nikigeen, yuri

Re: Гъски

Мнениеот ElGato » Пон Ное 04, 2013 11:08 am

Аз съм от пловдивския край , до нашият град има дворец , бивша резиденция на Тодор Живков и Пенчо Кубадински , сега е на царя , там се отглеждат доста екзотични животни и растения , пълно е със сърни , елени , глигани , а също така и с домашни животни се породисти , които продължават да ги отглеждат там в резиденцията. Та един мой познат работи там и ми отмъкна оттам 15 яйца от гъските , който излюпих под кокошка. Той работи там ветеринар още от татово време и казва че всички животни в стопанството са породисти.
Аватар
ElGato
потребител
потребител

Мнениеот Ivan.Pirinliev » Пон Ное 04, 2013 11:47 am

Колега ще му докараш беля на човека така. :D
-Човек каквото и да пие, един ден минава на ракия!
Аватар
Ivan.Pirinliev
потребител
потребител

Мнениеот ElGato » Пон Ное 04, 2013 12:57 pm

Няма няма , да му докарам беля това е обществена тайна :cool: , той си развъжда гъските и никой не му търси бройката , важното е като дойдат големците да има гъска в тавата и дробче , пък после стрелят по сърничките и еленчетата :wink:
Аватар
ElGato
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Сря Ное 27, 2013 6:55 pm

Здравейте, всички! Тази пролет купих няколко гъши яйца от един колега, но не бях виждал гъските му!Купих 6 яйца и след 33 дни се излюпиха 5 гъсета.Отгледа ги една кокошка шабо.Станаха огромни и се оказаха 2 мъжки и 3 женски.И гледам един ден по-едрия мъжкар почна да свири, ама свири кат гайда и си викам ще отида да го питам защо така свири гъсокът му, а той се оказал, че глътнал една свирка, защото на полето всякякви хора минават и някой я е хвърлил :D . Обаче нещо му беше трудно да диша и отиде под ножа.Като му одрязах главата и изкарах свирката от гърлото!Ако и на вас се е случвало нещо интересно, споделете го! :lol: :D
Cole
потребител
потребител

Мнениеот ElGato » Чет Ное 28, 2013 9:22 pm

:D е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалка :evil: Колега каква порода са ти гъските
Аватар
ElGato
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Пет Ное 29, 2013 4:59 pm

ElGato написа::D е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалка :evil: Колега каква порода са ти гъските

Гъските ми са местна порода- има и бели и сиви!
Cole
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Пет Ное 29, 2013 5:00 pm

Cole написа:
ElGato написа::D е такова нещо не съм виждал,човек се учи докато е жив . Моите гъски влачеха и се бореха с една бебешка дрънкалка,която малкият беше хвърлил на гъските,и понеже спях за нощна смяна и почнах да се карам и да викам на малкият да престане щото ще го нашумяла,по едно време влиза жената и вика ,че си говоря сам,кат станат гледам голяма борба става с тази дрънкалка :evil: Колега каква порода са ти гъските

Гъските ми са местна порода- има и бели и сиви!

От бургаския край :D !
Cole
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Пет Ное 29, 2013 5:44 pm

Сега отивам при гъските и гледам мускусният паток се качил върху една от гъските и я тропа, докато гъсока го кълве! :lol: :lol: Това нормално ли е?? :wink: :lol:
Cole
потребител
потребител

Мнениеот qnakiev » Пет Ное 29, 2013 7:40 pm

Cole написа:Сега отивам при гъските и гледам мускусният паток се качил върху една от гъските и я тропа, докато гъсока го кълве! :lol: :lol: Това нормално ли е?? :wink: :lol:

Не е нормално ,сигурен ли си че гъсока ти е гъсок ,а не гъска! :D
Аватар
qnakiev
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Съб Ное 30, 2013 9:20 am

Да сигурен съм,но патока се забавлява с гъските, докато гъсока го кълве!Нали, и гъсокът им скача,но странното е в патока!Друг път съм виждал овен да скача на коза, но при птиците не бях виждал. :D
Cole
потребител
потребител

Мнениеот ElGato » Сря Дек 04, 2013 12:27 pm

Гъските трябва да ти са дребнички за да може мускусният паток да ги качва :think: , щото като гледам моят мускусен паток ще му трябва стълба за да се качи на гъските :lol:
Аватар
ElGato
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Чет Дек 05, 2013 3:59 pm

ElGato написа:Гъските трябва да ти са дребнички за да може мускусният паток да ги качва :think: , щото като гледам моят мускусен паток ще му трябва стълба за да се качи на гъските :lol:

Колко да са дребни, излюпени на 20 април! :D
Cole
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Водоплаващи