от Uhaaa » Чет Авг 14, 2014 1:53 pm
Здравейте,
имах проблем с малките токачета на 1 и 2 месеца в едната волиера измряха от 22 остана само 1. Преди няколко дни продадох от тях 10 и звъннах на купувача, но с неговите няма проблем за щастие. През деня тези които измряха и от другите волиери са заедно на двора заедно с кокошки и юрдеци, даже вечер тези измрелите бяха с 20 малки брами в една клетка. Не съм сменял фуража и не е топло където ги гледам, нямам и никакви паразити по животните. Единствено снощи преди да се стъмни взеха да лягат още преди да се приберат и да се накокошинват и днес останало само едно да писука, а тези 21 пръснати по целия под. Снощи забелязах, че на едно място между дъските са изровили каменит от пода където имаше дупка и съм я замазал. Каменита беше целият на прах и мисля, че може нещо да са се задънили, само това ми идва на главата защо така ще измрат. Гледам ги повече от 2 години, доста люпя от тях, и до сега загуба съм нямал. Дори ходих в лечебницата, но в градчето нямаме лаборатория и нищо не може да ми кажат дори и там. Някой има ли някакво предположение от какво може да умрат 21 а едно малко и 20 кокошки да останат живи.